VEFAT.   14.10.2017

VEFAT. 14.10.2017

VEFAT. 14.10.2017

VEFAT.   14.10.2017

 

   Şenköy Mahallesi Yukarıtepe Mevkiinden karahaliloğulları’ndan Merhum Nuri Güven’in oğlu, Merhum Hamdi, Ekrem ve Yılmaz’ın kardeşleri İZZET GÜVEN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Şenköy Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

Arpaköy Mahallesinden Merhum Mevlüt Sevinç’in eşi, Ayfer Öztürk, Sevgican Türkeli, Merhum Aysel Yalçın, Aydın ve Aycan Sevinç’in anneleri CEMİLE SEVİNÇ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Arpaköy Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

   Perşembe İlçesi Babalı Mahallesinden Merhum Yusuf ÇANDIR’ın oğlu. Merhume Yüksel ÇANDIR’ın eşi. Neşe SEZGİN ve Nalan ÇANDIR’ın babaları Hamdi SEZGİN2in kayınpederi. Halil, Salih SEZGİN ve Güşah SEZGİN ÇEBİ’nin dedeleri. Emekli Başkomiser Halil ÇANDIR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Akyazı Mahallesi 816. Sokakta bulunan evinden alınarak Kiraz Limanı camisinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kiraz Limanı mezarlığında defnedilecektir.

 

   

Osmaniye Mahallesinden Merhum Hacer ve Rasim ERKEN’in oğlu. Merhum Süleyman, Nurten, Ayten, Düriye, Orhan ve Kemal ERKEN’in kardeşleri. Özlem, Rasim ve Özer ERKEN’in babaları. Sevgi ERKEN’in eşi Emekli Berber CEMİL ERKEN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Akyazı camisinde  öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Osmaniye Mahallesi Karadere mevkiindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.