VEFAT 12.10.2017

VEFAT 12.10.2017

VEFAT 12.10.2017


VEFAT 12.10.2017

 

   Ulubey İlçesi Şeyhler Mahallesinden Güneroğulları’ndan Merhum Hasan Güher’in oğlu, Merhum şenel, Hasan, İmdat ve Nihat Güher’in babaları HÜSEYİN GÜHER vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Şeyhler Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

   Terzili Mahallesinden Merhum Hasibe ve Alaybey Sarı’nın oğlu, Zeynep, Ziynet, Rafet, Safet, Emine, Ali, Ahmet, Mehmet ve Hasan Sarı’nın kardeşleri, Naile Dilber, Selma Pamuk, Eda Karagöl, Seyfi ve Hakan Sarı’nın babaları, Hatice Sarı’nın eşi Eski Akyazı Mahallesi Muhtarı HASAN SARI vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Akyazı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Terzili Mahallesi Ahmetoğlu Kıran Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

   Orhaniye Mahallesinden Ceceloğulları’ndan Merhum Mahmut ve Merhume Hacer Yamaner’in oğlu, Gülbin Yamaner’in eşi, Ahmet va Tamer Yamaner’in babaları Hatice Şahin, Merhum Ziya ve Mehmet Yamaner’in kardeşleri Emekli Polis Memuru CEVAT YAMANER vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Orhaniye Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Yeşilköy Hüngülcüoğulları’ndan Merhum Asım Varlık’ın oğlu, Hamdi, Yakup, Yusuf, hasan, Muhsin, Ayşe ve Meryem’in babaları ALİ VARLIK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Işıklı Mahallesi Doğu Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

 

Yıldızlı Mahallesinden Mehteroğulları’ndan, Merhum Durmuş Aydın’ın eşi, Nurittin, Salih, Muzaffer, Hacı Ali ve Merhum İhsan Aydın’ın anneleri FERİDE AYDIN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Bayadı Geriş Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.