VEFAT 10.10.2017

VEFAT 10.10.2017

VEFAT 10.10.2017

VEFAT 10.10.2017

 

   Bayadı Mahallesinden Kuruloğulları’ndan Merhum Astsubay Kemalettin Kurul’un eşi, Ufuk Kurul’un annesi SEVİM KURUL vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kökenli mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayadı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

   Burhanettin Mahallesi’nden, Asiye ve Merhum Şükrü Özyurt’un oğulları, Merhum İsa Özyurt, Gürdale Sezer, Süleyman, Erdal ve Ekrem Özyurt’ların kardeşleri, Raşit Azaklı’nın damadı, Şule Özyurt ve Taşbaşı Camii İmamı Muhammet Özyurt’un babaları, Nimet Özyurt’un eşi, Altınordu esnaflarından ayakkabıcı ALAETTİN ÖZYURT vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta camiide ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Burhanettin Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

  

   Kayadibi Mahallesi’nden, Fırgıroğulları’ndan, Ordu esnaflarından Hüseyin Gürsoy’un oğlu, Emre, Berat, Talha ve Enes Gürsoy’un babaları, Hülya Gürsoy’un eşi,  OĞUZ GÜRSOY vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiide ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kayadibi Mahalesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.