VEFAT  07.10.2017

VEFAT 07.10.2017

VEFAT 07.10.2017

                                               VEFAT  07.10.2017

 

 

Karaağaç mahallesinden  Kırhasanoğullarından Hacı Hüsnü Kır’ın oğlu, Orhan Kır vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün Karağaç mahalle camiinde öğle namazının ardından  Karaağaç mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

 

Sebze pazarı esnaflarından merhum Hacı Hüseyin Yıldırım ve merhume Saadet Kırış’ın oğlu, merhum rajon Kemal, merhume Emine, merhum Süleyman, Üstün ve Murat Yıldırım’ın abileri, Selçuk, Hakan ve Semanur Yıldırım’ın babaları, Emine Yıldırım’ın eşi Yüksel Yıldırım vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün Orta camiinde kılınacak ikindi namazının ardından Efirli’deki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

 

 

Subaşı Mahallesi Sakinlerinden Ordu Belediyesi Emeklisi Sabri Güvenç’in oğlu, Erol, Erdem, Erdal ve Soner Güvenç’in kardeşleri CANER GÜVENÇ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Bucak Mahallesi Fatih Camiinde Saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra Soğuk pınar aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

Kabadüz Başköy Megri mahallesinden Gedoğullarından merhum Yakup Şensoy’un kızı, Sıtkı Şensoy’un eşi, Yekta Şensoy, Reyhan Gümüşkaya ve OSKİ personeli İlhan Şensoy’un anneleri Hayriye Şensoy vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün ikindi namazından önce Başköy’deki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

 

 

Mesudiye ilçesi Darıcabaşı mahallesinden Kemal Karaarslan’ın oğlu, Mustafa Biçer’in damadı Özcan Biçer vefat etmiştir.

Cenazesi bugün ikindi namazının ardından İmam-Hatip camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Nizamettin mezarlığında toprağa verilecektir.

 

 

 

Terzili Olukçukuru mahallesinden Merhum Osman Fazla’nın oğlu, İklimiye Fazla’nın eşi, Merhum Hasan, Cevdet; Salih ve Pembe Fazla’nın kardeşi, merhum Zafer Fazla, Nurşen Türkmen ve Altınordu Belwediyesi personellerinden Mustafa Fazla’nın babası Cevdet Fazla vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün ikindi namazından sonra Terzili Ahmetoğlukıranı camiinde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.