VEFAT 02 /03.10.2017

VEFAT 02 /03.10.2017

VEFAT 02 /03.10.2017

VEFAT 02/ 03.10.2017

 

   Karaağaç Mahallesi Kayadibi Sokaktan Harun Kurucu’nun oğlu, Merhum Ahmet Kurucu’nun eşi, İbrahim, Nihat, Necmettin, Selahattin, Emine, Gülizar, Fatma ve Mukaddes Kurucu’nun anneleri HALİSE KURUCU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Karaağaç Mahallesi Kayadibi Sokakta Saat 11: 00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

   Ulubey İlçesi Kardeşler Mahallesinden Karahaliloğulları’ndan İbrahim Karair’in kızı, Tevrat Karair’in eşi, Hasret, Fazail ve Aysun’un anneleri EMİNE KARAİR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kardeşler Mahallesinde Saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

 

   Yıldızlı mahallesinden Orusoğulları’ndan, Merhum Salim Güney’in oğlu, Kani ve Yusuf Güney’in kardeşleri Emekli Astsubay HAMİ GÜNEY vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yıldızlı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

   Altınordu İlçesinden Emekli Merhum öğretmen Edibe ve Rasim Akyol’un damatları, Serpil Çakırsoy’un eşi, Çağla Çakırsoy ve Sanem Hazaroğlu’nun babaları, Endüstri Meslek Lisesi öğretmenlerinden ERSAN ÇAKIRSOY vefat etmiştir.

  

   Cenazesi bugün Yalı Camiide öğle namazına müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

   Kökenli Mahallesi Müezzinoğulları’ndan, Merhum Cafer Günkaya’nın eşi, Cevat, Zenibe, Mehmet ve Metin Günkaya’nın anneleri, FİKRİYE GÜNKAYA vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün saat 14:00’te evinin önünde kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında defnedilecektir.

————————-

VEFAT 02.10.2017

 

   Delikkaya Mahallesinden Sakaoğulları’ndan Merhum Tevfik Gürsu’nun oğlu, Ali, Halit, Namık Gürsu’nun kardeşleri, Bilal, Emine Gürsu’nun babaları, Candan Gürsu’nun eşi HASAN BASRİ GÜRSU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Delikkaya Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

Şahincili Mahallesinden Merhum Durmuş ve Elvide Kalkan’ın oğlu, Galip ve Halit Kalkan’ın kardeşleri, Servet kalkan, Nimet Yılmaz, Fatma Kiriş, Semra Güneş, Serap Özbilici’nin babaları, Hanife Kalkan’ın eşi ALİ HAYDAR KALKAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Şahincili Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

   Taşbaşı Mahallesinden Merhum Osman ve merhume Hatice Gürsoy’un oğlu, İsmail, Tamer, Yaser Gürsoy’un kardeşleri Ordu Büyük Şehir Belediyesi Personeli Fatma Yılmaz Gürsoy’un eşi, Emekli Öğretmen MUSTAFA GÜRSOY vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz Şehir kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Karaağaç Mahallesi Kayadibi Sokaktan Harun Kurucu’nun oğlu, Merhum Ahmet Kurucu’nun eşi, İbrahim, Nihat, Necmettin, Selahattin, Emine, Gülizar, Fatma ve Mukaddes Kurucu’nun anneleri HALİSE KURUCU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi yarın Karağaç Mahallesi Kayadibi Sokakta Saat 11: 00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

    Kamil Ergin’in oğlu, Köpük Ergin’in eşi,   Ordu Eşraflarından Hakim Giyimin sahibi Hakim Ergin, Perihan Zikra, Tülay Döner ve Pınar Ergin’in babaları HASAN ERGİN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi yarın Sivas İli Koyulhisar Ballıca Köyünde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.