Vefat 02 08 2017

Vefat 02 08 2017

Vefat 02 08 2017

VEFAT. 02.08.2017

   Kayadibi Mahallesi Karahisaroğulları’ndan Merhum Salim Özkaya’nın oğlu, Emre Özkaya’nın babası MEKSUT ÖZKAYA vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kayadibi Merkez Camiinde saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

   Ulubey Durak Mahallesinden Elikoğulları’ndan Merhum Mustafa Elikci’nin oğlu, Mehmet, Ahmet, Abdullah Elikci’nin kardeşleri Baki, Kutluay, Kani, Şeker Elikcioğlu’nun babaları OSMAN ELİKCİOĞLU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Ulubey Belediye Meydanında öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Durak Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

   Merhum Kazım Bal ve Döndü Bal’ın kızları, Merhum Ekrem, Oktay Bal, Ganimet Çorbacı, Öznur Şimşit’in kardeşleri HURİYE BAL vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kirazlimanı’ndaki evinden saat 10.30 da alınarak Altunyurt Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

   Saraycık Mahallesi Kabalı Mevkiinden Mollamahmutoğulları’ndan Merhum Muharrem Ocak’ın oğlu Sait ve Ercan Ocak’ın babaları NİYAZİ OCAK vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Saraycık Mahallesi Kabalı Camiinde Saat 10:30 da kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında defnedilecektir.

   

 

Ordu Esnaflarından Merhum Fotoğrafçı Zikri Aydoğan’nın eşi, Gökhan Aydoğan’nın annesi LÜTFİYE AYDOĞAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz şehir kabristanlığında defnedilecektir.

   

 

   Ulubey Yeni Sayaca Kazancı Mevkiinden Ziya göl’ün eşi, Hacı, adem, idris, İsa, Tuğba ve Emine’nin anneleri NEZAKET GÖL vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orsan camiinde Saat 10:00 da kılınacak cenaze namazından sonra aynı gün Yeni Sayaca Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

   

 

 

Çavuşlar mahallesinde Halilağaoğulları’ndan Merhum kemal ve Yüksel Topçu’nun oğlu, Olgun Topçu’nun kardeşi Cemal ve Gözde Topçu’nun babaları Hülya Topçu’nun eşi, HÜSEYİN TOPÇU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Çavuşlar Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.