VEFAT 29.07.2017

VEFAT 29.07.2017

VEFAT 29.07.2017

VEFAT 29.07.2017 

  

    Yaraşlı Mahallesinden Mansuroğullarından Hacı Ahmet ÖZCAN’nın oğlu. Rukiye ÖZCAN’nın eşi, Şahin ve Kadir ÖZCAN’nın abileri  Ersan ÖZCAN  vefat etmiştir.

 

    Cenazesi bugün saat 11:00’de  Yaraşlı Mahallesindeki evinin önünde kılınacak cenaze namazından sonra Yaraşlı Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Kökenli Mahallesinden Şeyhoğulları’ndan Merhum Kemal ŞEN’in oğlu Meliha ŞEN’in eşi. Nizamettin, Alaattin ve Merhum Mustafa ŞEN’in abileri. Emekli Albay Sebahattin ŞEN, Saniye,Suzan, Rezan ve Merhum Neşe’nin babaları Hüsamettin ŞEN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kökenli Mahallesi Merkez camiinde öğle namazına mütakiben kılınacak cenaze namazından sonra  aynı yerde aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

    Şarkiye Mahallesinden Merhum Ali Saygın’ın oğlu, Merhum Hilmi, Mehmet, Osman, Lütfü Saygın’ın kardeşleri, Nuriye Çelebi’nin Ağabeyi, Suzan Saygın’ın eşi, Merhum Ali Adnan ve Adviye Saygın’ın babaları MESUT SAYGI vefat etmiştir.

 

    Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenazem namazından sonra Şahincili Mezarlığında defnedilecektir.

 

 

 

   Artıklı Mahallesinden İmamoğulları’ndan Salih şener’in eşi, Ali, Mehmet, Saliye, Hayriye ve Seniye’nin anneleri NEZİYE ŞENER vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Artıklı Mahallesinde saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

 

    Saraycık Mahallesi, Dereli mevkiinden, Merhum Mustafa BAŞAR’ın oğlu, Merhum Avni BAŞAR’ın kardeşi, Durmuş ve Turkut BAŞAR’ın babaları HACELİ BAŞAR vefat etmiştir.

 

Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben Saraycık Dereli Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile mezarlığında toprağa verilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.