Vefatlar 20-07-2017

Vefatlar 20-07-2017

Vefatlar 20-07-2017

VEFAT 20.07.2017

 

   Ulubey İlçesi Belenyurt Mahallesinden Şıhçıoğulları’ndan Mustafa Şan’ın oğlu, Fatma Şan’ın eşi MEHMET ŞAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Ensar Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi şehir kabristanlığında defnedilecektir

 

   Arpaköy Mahallesi Köseli Mevkiinden Hacıhüseyinoğulları’ndan Merhum Hüseyin Hüsnü Yılmaz ve Fatma Yılmaz’ın oğlu, Döndü, Cemile, Pembe, Mustafa, Tahsin ve Merhume Fikriye’nin ağabeyleri, Selma, Tugay, Melek ve Dilek’in babaları AHMET YILMAZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Köseli Mevkiinde saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra Harmankıranı kabristanlığında defnedilecektir

 

 

Mesudiye İlçesi Gülpınar Mahallesinden Diş Hekimi Timur Aydın ve Didem Aydın’ın babaları, Ordu Çevre Sağlığı Müdürlüğü Emeklisi CAVİT AYDIN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Gülpınar Mahalle Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir

 

   Çavuşlar Mahallesinden Müftüoğulları’ndan Merhum Mehmet Şensoy’un oğlu, Merhum Ali ve Nihat Şensoy’un kardeşleri Mustafa ve Bülent Şensoy’un babaları FERHAT ŞENSOY vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Çavuşlar Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir

 

 

Ulubey Ohtamış Mahallesinden Sırageçe Mevkii Zaimoğulları’ndan merhum Halil Bayrağ’ın oğlu Murat, Servet, Adem Bayrağ’ın babaları DURSUN BAYRAK vefat etmiştir.

 

     Cenazesi bugün Ohtamış Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

   Ulubey Yukarı Kızılen Mahallesi Tepeköy Mevkiinden Halilefendioğulları’ndan Sezai Eren’in oğlu KUDRET EREN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yukarı Kızılen Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.