VEFAT 15.07.2017

VEFAT 15.07.2017

İspirli Fırını sahiplerinden merhum Mustafa KAYA'nın eşi, Aziz, Ahmet, Eren ve Ergül'ün anneleri, Ordu esnaflarından İspirli pide sahibi Mehmet KAYA'nın yengesi AYŞE KAYA vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından


VEFAT 15.07.2017

 

Gölköy Özlü Mahallesinden Temel, Çetin, Erol, Erdal, Metin, Cengiz, Gülsen Güzelsu’nun babaları, Merhum Necip Güzelsu ve Şadiye Güzelsu’nun oğulları, HÜSEYİN GÜZELSU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Özlü Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir.


Ulubey İlçesi Sayaca Mahallesinden Koloğulları’ndan merhum Süleyman Kol’un eşi Şenduran, Mehmet, İhsan ve merhum Musa Kol’un anneleri RABİA KOL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yeni Sayaca Mahallesi aile kabristanlığına defnedilecektir


        Turnasuyu mahallesinden Merhum Hacı ve Fikriye Konca’nın kızı Merhum Sabri ve Perihan Çakmağın gelini Nurettin ve Muhuttin Konca ‘nın kız kardeşi, Elsem, Esma ve Olcan‘ın anneleri, İlhan Çakmak’ın eşi ELVAN ÇAKMAK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün saat 11:00 Bahçelievler mahallesi Adnan Kahveci Bulvarındaki evinden alınarakTurnasuyu Merkez Camiinde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Doğan Mahallesi Ulubeyli Mevkiinden Saray Mahallesi eski muhtarı, kapalı çarşı esnaflarından, Sezgin Seçkin, Selçuk ve Dileğin babaları, Şükrü, Neşet, ve Nevzat ULU’nun ağabeyi  KEMAL ULUvefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazının sonra defnedilecektir.


İspirli Fırını sahiplerinden merhum Mustafa KAYA'nın eşi, Aziz, Ahmet, Eren ve Ergül'ün anneleri, Ordu esnaflarından İspirli pide sahibi Mehmet KAYA'nın yengesi AYŞE KAYA vefat etmiştir.           

 Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.