VEFAT 05.07.2017

VEFAT 05.07.2017

VEFAT 05.07.2017


VEFAT 05.07.2017

 

   Ulubey Çubuklu Mahallesinden Şayakoğulları’ndan Sadiye, Medine, Ayşe, Melek, Sevgi, Adem ve Kenan Bacaksız’ın babaları BEKİR BACAKSIZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde saat 09:00 da kılınacak cenaze namazından sonra aynı gün Çubuklu Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

   Şahincili Mahallesinden İmdat Aydın’ın eşi, Adem ve Ali Aydın’ın anneleri, Mustafa, Mesut, Selahattin ve Mehmet Gündüz’ün anneleri SULTAN AYDIN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Eskipazar Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   

 

Yemişli Mahallesinden Topaloğulları’ndan Merhum Mehmet Topaloğlu’nun oğlu, Yalçın, Mahmure, Kaya, Hakan, Tülay, Oktay Topaloğlu’nun babaları, Saime Topaloğlu’nun eşi Emekli Öğretmen SELAHATTİN TOPALOĞLU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Ulu Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yemişli Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  

   Kabadüz Merkez Mahallesinden Merhum Sami Yılmaz ve Merhume Emine Yılmaz’ın oğlu Rukiye, Reyhan, Merve ve Muhammet’in babaları İmran Saniye Yılmaz’ın eşi SELAMİ YILMAZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kabadüz Merkez Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.