VEFAT 01 07 2017

VEFAT 01 07 2017

Kumbaşı esnaflarından Engin ve Yeliz Yılmaz’ın kızı, Adem Gül’ün yeğeni ŞEVVAL YILMAZ vefat etmiştir. Cenazesi bugun Kumbaşı mahallesindeki evinden alınarak Oğmaca köyündeki Hacıkadıoğlu camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra


VEFAT 01 07 2017 

 

Gölköy İlçesi Damarlı Mahallesinden Çelenkoğullarından, Ahmet Çelenk’in eşi, AYTEN ÇELENK vefat etmiştir.

 Cenazesi bugun Damarlı Merkez camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


 Yenisayaca mahallesinden Topaloğullarından, merhum İbrahim Özcan’ın eşi, Enver,Muammer ve Hamit Özcan’ın anneleri YADİGAR ÖZCAN vefat etmiştir.

 Cenazesi buguın Yenisayaca mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


 Merhum Enver Gürelîn kızı, emekli öğretmen Kasım PAK’IN EŞİ, İrfan,Bilgehan, İlimdar, Erkan, Erdem ve Nazlı Pak’ın anneleri, Ümran, Kadem, Neslihan ve  Mihriban Gürel’in ablaları RABİA PAK vefat etmiştir.

 Cenazesi bugun Selimiye mahallesindekı evinden alınarak  Orta camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından Yağızlı mahallesindeki aile kabristaniığında defnedilecek. 


 Ulubey Ohtamış köyü Yukarıkışla mahallesinden merhum İbrahim Düzgün’ün oğlu, Şükrü ve İbrahim Düzgün’ün babaları, emekli ilahiyatcı MEHMET DÜZGÜN vefat etmiştir.

Cenazesi bugun saat 14.00 de Yukarıkışla mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra ailer kabristanlığında defnedilecektir.


 Ulubey Yukarıkızılen mahallesinden Tepeköy mevkiinden Deliosmanoğullarından merhum Ahmet Temel’in kızı, Mesut ve Samet Temel’in ablaları GÜLŞEN TEMEL vefat etmiştir. 

Cenazesi bugun ikindi namazından önce aile kabristanlığında defnedilecektir.

 


Kumbaşı esnaflarından Engin ve Yeliz Yılmaz’ın kızı, Adem Gül’ün yeğeni ŞEVVAL YILMAZ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugun Kumbaşı mahallesindeki evinden alınarak Oğmaca köyündeki Hacıkadıoğlu camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.