VEFAT 28.06.2017

VEFAT 28.06.2017

Kayadib Mahallesinden Velioğulları’ndan Aysel, Orhan, Burhan, Gülsen, Melek, Ayhan, Gülay, İnci, İrfan ve Erkan Özdemir’in babaları Merhume Cemile Özdemir’in eşi CEMAL ÖZDEMİR vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bucak Camiinde öğle namazının ardından

VEFAT 28.06.2017

   Hacılar Mahallesinden Ustaoğulları’ndan Mehmet Güneş’in eşi, Bahri, Bayram, Baki Güneş’in anneleri PEMBE GÜNEŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün İmama Hatip Camiinde saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra Hacılar Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

_________________________________________________________________________

   Kayadib Mahallesinden Velioğulları’ndan  Aysel, Orhan, Burhan, Gülsen, Melek, Ayhan, Gülay, İnci, İrfan ve Erkan Özdemir’in babaları Merhume Cemile Özdemir’in eşi CEMAL ÖZDEMİR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Bucak Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kayadibi Mahallesi Dere Mevkiinde defnedilecektir.

 

 Bucak Mahallesinden  merhum  Şakir GÖNÜL ve Süriye GÖNÜL’ün oğlu, Yücel ve Tuncer GÖNÜL’ün kardeşi, Ayşe GÖNÜL’ün eşi, Onur ve Aysun’un babaları  OLGUN GÖNÜL vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün İmama Hatip Camiinde saat öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakalçıkmaz Kabristanlığında defnedilecektir.

 

      Ulubey ilçesi Kıranyağmur mahallesinden merhum Veysel Aktaş’ın oğlu, Mehmet Ali ve Şevket Aktaş’ın kardeşleri Neriman Aktaş’ın eşi Erdal, Zafer, Fatma ve Ülkü’nün babaları CAFER AKTAŞ vefat etmiştir.

       Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aynı gün Kıranyağmur Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.