VEFAT 23.06.2017

VEFAT 23.06.2017

VEFAT 23.06.2017

VEFAT 23.06.2017

   Delikkaya Mahallesinden Salih Toptaş’ın oğlu, Sezai ve Halit Toptaş’ın kardeşi, Delikkaya Mahalle Muhtarı İbrahim Toptaş’ın yeğeni, Bahadır Toptaş’ın babası HACI TOPTAŞ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Delikkaya Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Yukarıtepe Mahallesinden Çavuşoğulları’ndan Cahittin Karagöl’ün kızı, Nihat Karagöl’ün kardeşi, Mehmet Yüksel’in eşi, Tugay Yüksel’in annesi AYTEN YÜKSEL vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Yukarıtepe Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Bayadı Mahallesinden Göçoğulları’ndan Merhum Mehmet Göç’ün oğlu, Merhume Hamide Göç ve Necla Göç’ün eşi, Hakan, Gökhan, Mehmet, Sezer, Gürkan, Aycan, Tuğçe ve Merhum Aykut’un babaları Ordu Esnaflarından Muhasebeci OSMAN GÖÇ vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayadı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.