VEFAT 21-22.06.2017

VEFAT 21-22.06.2017

VEFAT 21-22.06.2017

VEFAT. 22.06.2017

   Saraycık Mahallesi Dereli Mevkiinden Merhum Musa Candan’ın kızı, Merhum Mustafa, Mehmet ve Hilmi Candan’ın kardeşleri LEYLA CANDAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Dereli Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


VEFAT.  21.06.2017

 

   Güzelyalı Mahallesinden Celal, Şinasi, Semra, Merhum Cemal ve Cevahir Aydemir’in babaları, Nedime Aydemir’in eşi ALİ AYDEMİRvefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kiraz Limanı Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir


   Öceli Mahallesinden Merhum Hüseyin Altunbaş’ın oğlu, Hasibe Altunbaş’ın eşi, Bülent, Levent, Dilek Altınbaş’ın babaları, Yeni Mahalle Esnaflarından MEHMET ALTUNBAŞ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Öceli Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


Ulubey Kalicak Mahallesinden Şişçioğulları’ndan Merhum Dursun Demir’in oğlu, Mehmet, Dursun ve Şükran Demir’in babaları ZİYA DEMİR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kalicak Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.