Vefatlar 24 05 2017

Vefatlar 24 05 2017

Perşembe İlçesi Efirli Mahallesinden Merhum Mustafa Yüksel’in oğlu, Ahmet, Mehmet, Bahri Yüksel’in kardeşleri ÖMER YÜKSEL vefat etmiştir.


VEFAT.  24.05.2017

 

   Gülyalı Sayaca Mahallesinden Merhum İzzet Vayni’nin oğlu, Güliye Vayni’nin eşi, Cengiz, Zühtü ve Canan Özata’nın babaları, Şakir, Arslan, Nimet Güner, Ziynet Bayraktar, Cemile Vayni ve Güler Altınkaymak’ın ağabeyleri CEMİL VAYNİ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Gülyalı Merkez Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Sayaca Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


 Osmaniye Mahallesinden Merhum Ahmet Öztürk’ün eşi, MERYEM ÖZTÜRK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Osmaniye Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


 Oğmaca Mahallesi Törkel Mevkii Karamanoğulları’ndan Merhum Hüseyin Karaman’ın oğlu, Ahmet ve Merhum Demet Karaman’ın ağabeyi, Mustafa Karaman’ın babası, SABRİ KARAMAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Oğmaca Mahallesinde Saat 11:00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.Ulubey Çongara Mahallesinden İmamoğulları’ndan Merhum Abdurrahman İnan’ın oğlu, Ömer ve Said İnan’ın babaları, Çukur Mahallesi eski muhtarı MEHMET ALİ İNAN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Çukur Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Perşembe İlçesi Efirli Mahallesinden Merhum Mustafa Yüksel’in oğlu, Ahmet, Mehmet, Bahri Yüksel’in kardeşleri ÖMER YÜKSEL vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Efirli Mahallesi Hekim Sokağı Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.