21.05.2017 VEFAT

21.05.2017 VEFAT

Altınyurt Mahallesinden Mızrak oğullarından Ahmet ve Gülüzar Mızrak’ın oğlu Hüsamettin, Sebahattin, İhsan, Nazmi Mızrak ve Zeynep Şener’in kardeşi, Sebanur, Nuran, Sunay, Turan, Ahmet Mızrak’ın babaları, Ganimet Mızrak’ın eşi İLHAN MIZRAK vefat etmiştir.


21.05.2017 VEFAT
 
Altınordu İlçesi Yeni Mahalleden mehum Kadir ve Şadıman’ın oğlu Kadir ve Şeyma Seyme’nin Babaları, Onur ve Alican Seymen’in Abileri Günnur Seymenin Eşi UĞUR OSMAN SEYMEN vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Yeni Mahalle Polis Karakolu karşısındaki evinden alınarak Yeni Mahalle Camiinde kılınacak İkinde Namazından sonra Gülyalı İlçesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Altınordu ilçesi Karaağaç mahallesinden Kırhasanoğullarından Hacı Remzi KIR’ın eşi Remzi, Murat, Fuat, Cahit, Mahmut, Şevket Pembe,Sevim, ve Esme nin anneleri ZEKİYE KIR vefat etmiştir.

 
Cenazesi bugün karaağaç mahallesi camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra karaağaç mahallesindeki  aile kabristanlığında defnedilecektir.

Hanife Ayverdi’nin eşi Ezel, Firdevs Sonnur, Gülşah ve Hava’nın babaları Ordu eski esnaflarından MUSTAFA AYVERDİ vefat etmiştir.

 
Cenazesi bugün Karşıyaka camiinde öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin mahallesi soğukpınar şehir mezarlığında defnedilecektir.

Altınyurt Mahallesinden Mızrak oğullarından Ahmet ve Gülüzar Mızrak’ın oğlu Hüsamettin, Sebahattin, İhsan, Nazmi  Mızrak ve Zeynep Şener’in kardeşi, Sebanur, Nuran, Sunay, Turan, Ahmet Mızrak’ın babaları, Ganimet Mızrak’ın eşi İLHAN MIZRAK vefat etmiştir.

 

 

Cenazesi bugün Altunyurt Mahallesi Camiinde  öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.