VEFAT 05.05.2017

VEFAT 05.05.2017

VEFAT 05.05.2017      Kirazlimanı Mahallesinden Halil Oral’ın eşi, Hüseyin, Uğur, Bülent Oral’ın anneleri RABİA ORAL vefat etmiştir.      Cenazesi bugün Güzelyalı Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında


VEFAT 05.05.2017

 
   Kirazlimanı Mahallesinden Halil Oral’ın eşi, Hüseyin, Uğur, Bülent Oral’ın anneleri RABİA ORAL vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Güzelyalı Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Topluca Mahallesi Hasançavuşoğulları’ndan Merhum Hasan Kabal’ın oğlu, Cemil, Kemal, Mahmut, Mehmet, Nihat Kabal’ın babaları MEVLÜT KABAL vefat etmiştir.

 
   Cenazesi bugün Topluca Mahalle Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Yukarıtepe Mahallesinden Altmışdörtoğulları’ndan Merhum Ahmet Akpınar’ın oğlu, Merhum Cevat ve Cafer Akpınar’ın ağabeyleri, Hacı, Ahmet ve Cemal Akpınar’ın babaları MEHMET AKPINAR vefat etmiştir.

 
   Cenazesi bugün Yukarıtepe Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Kızılhisar Mahallesinden Merhum Asım ve Merhume Zeynep Öztürk’ün oğlu, Hasan, Pelin, Sıtkı, Semiha Altun’un kardeşleri, Murat, Neslihan, Özlem ve Arzu’nun babaları NEDİM ÖZTÜRK vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Yıldızlı Mahallesinden Sıldıroğulları’ndan Gönül Özdemir,  Salih ve Günay Mağden’in babaları HALİL MAĞDEN vefat etmiştir.

 
   Cenazesi bugün Yıldızlı Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

Yeşilköy Mahallesinden Çavuşoğulları’ndan Merhum Salim ve Elfida Erdoğmuş’un kızı, Ayla, Müberra, Sema, Seza ve Taylan Erdoğmuş’un kardeşleri, Hüseyin Tanrıver’in eşi, Bülent, Melike, Mine Tanrıver’in anneleri SEMRA TANRIVER vefat etmiştir.

 
   Cenazesi bugün Orta Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz şehir kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.