VEFAT. 02.05.2017

VEFAT. 02.05.2017

VEFAT. 02.05.2017

VEFAT02.05.2017

 

    Hacılar Mahallesinden Kalyoncuoğulları’ndan Abdullah Çakıroğlu’nun oğlu, Hüseyin ve Tuğrul Çakıroğlu’nun babaları Hoca MEHMET ÇAKIROĞLU vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bu gün Hacılar Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Konak Yanı Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Yemişli Mahallesinden Merhum Ali Aksoy’un oğlu, Adem ve Esra Aksoy’un babaları, Salih, Oktay ve Bahtiyar Aksoy’un kardeşleri MUSTAFA AKSOY vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yemişli Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Kabadüz Harami Mahallesinden Merhum Hasan Şentürk’ ün eşi, İsmet Öztürk, Yılmaz Şentürk ve Necla Şensoy’un anneleri ZEYNEP TURAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orsan Camiinde saat 09.30 da kılınacak cenaze namazından sonra Kabadüz Harami Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Kızılhisar Mahallesi Şabadın Mevkiinden Bölükoğulları’ndan Merhum Halil Özgül’ün oğlu, Asım Özgül, Merhum Cemal Özgül ve Merhume Gülbeyaz Cephe’nin kardeşleri Hacı CELAL ÖZGÜL vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kızılhisar Şabadın Mevkiinde Saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

   Ulubey Kardeşler Mahallesinden Hesakoğulları’ndan Mustafa Güngör’ün eşi, Gençağa, Sezgin, Yetkin Güngör’ün anneleri, HAYRİYE GÜNGÖR vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Ulubey Kardeşler Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.