Vefatlar 08 04 2017

Vefatlar 08 04 2017

Vefatlar 08 04 2017 Kabadüz İlçesi Karakiraz Mahallesinden, Merhum Halis AKSOY’un oğlu. Halit ve Halis’in babaları MEHMET AKSOY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karakiraz Mahallesi Hapan Camiinde öğle namazına mütakip kılınacak cenaze namazından sonra


VEFAT 08.04.2017

 

   Hacılar Mahallesinden Topçuoğulları’ndan Mustafa, Vedat, Hasan, Ülfet, Memiş, Gülsen Kırtop’un babaları YUSUF KIRTOP vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Hacılar Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir

VEFAT08.04.2017

 

Karacaömer Mahallesinden Merhum Ahmet Kocayiğit’in eşi, Osman, İsmail, Hasan, Hüseyin, Merhum Muhsin Kocayiğit ve Hatice Köksal’ın anneleri EMİNE KOCAYİĞİT vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Karacaömer Mahallesi Merkez camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

                                              VEFAT 08.04.2017

 

   Gölköy İlçesi Bayıralan Mahallesinden, Belediye Çalışanlarından Hilmi KUŞ’un babası, KAMİL KUŞ  vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün ikindi namazına mütakip kılınacak cenaze namazından sonra  Gölköy Bayıralan Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir

                                       

                                               VEFAT08.04.2017

 Kabadüz İlçesi Karakiraz Mahallesinden, Merhum Halis AKSOY’un oğlu. Halit ve Halis’in babaları MEHMET AKSOY vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Karakiraz Mahallesi Hapan Camiinde  öğle namazına mütakip kılınacak cenaze namazından sonra  aile kabristanlığında defnedilecektir.

                                            VEFAT 08.04.2017

 

Kısacık Mahallesinden Mildanoğullarından Emekli Öğretmen Musa İŞLEYEN ve Gülnazik İŞLEYEN’in oğlu  LEVENT İŞLEYEN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Bahçelievler Mahallesi Ulu Camiinde  öğle namazından sonra kılınacak cenaze namazından sonra  aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.