Vefatlar 05 04 2017

Vefatlar 05 04 2017

Kabadüz Yeşilada Mahallesinden Kadıoğulları’ndan Merhum Salih Gündüz’ün eşi, Mehmet Gündüz’ün annesi GÜLÜŞAN GÜNDÜZ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeşilada mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında de


Vefatlar 05 04 2017

 

   Gökömer Mahallesi Hacılar Mevkiinden Merhum Hilmi Bölükbaş’ın eşi FATMA BÖLÜKBAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Gökömer Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

  Kabadüz Yeşilada Mahallesinden Kadıoğulları’ndan Merhum Salih Gündüz’ün eşi, Mehmet Gündüz’ün annesi GÜLÜŞAN GÜNDÜZ vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün Yeşilada mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Işıklı Mahallesi Doğu Mevkiinden Hıraçoğulları’ndan Ali Altınışık’ın oğlu, Hacı Ahmet Altınışık’ın eşiHATİCE ALTINIŞIK vefat etmiştir

Cenazesi bugün Işıklı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

Bayadı Mahallesinden Müftüoğulları’ndan Mehmet Aktaş’ın oğlu, Fevziye Aktaş’ın eşi, Feride, Mesture, Güngör ve Kazım Aktaş’ın babaları FEVZİ AKTAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Bayadı Mahallesi Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.