VEFATLAR 28-27-25.03.2017

VEFATLAR 28-27-25.03.2017

Boztepe Mahallesinden Çorbacıoğlu Mevkiinden Merhum Mustafa ve Merhume Nazire Işık’ın oğlu, Gülay Gözükan, Merhume Tülay Sönmez ve Yücel Işık’ın babaları İSMAİL IŞIK vefat etmiştir.


VEFATLAR 28-27-25.03.2017

VEFAT 25.03.2017
 
 Merhum Hüseyin ve Fatma Demir’in oğlu, Cengiz, Ceyhan, Seyhan, Yalçın, Engin ve Merhum Cumhur Demir’in babaları, Karayollarından emekli NAZIM DEMİR vefat etmiştir.
 
            Cenazesi bugün Zaferi Milli Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Mübarek Mahallesi Ağca Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
Alınca Mahallesinden Merhum Aziz Keskin’in oğlu Alınca Mahallesi Eski MuhtarLARINDAN EYÜP KESKİN vefat etmiştir.
 
            Cenazesi bugün Akyazı Camiinde Saat 10.00 da kılınacak cenaze namazından sonra Alınca Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
 
Yaraşlı Mahallesinden Gülalioğullarından Dursun Mehmet Gül’ün eşi merhum Mehmet Günaydın’ın kızı Ahmet, Engin ve Fatih Gül’ lerin anneleri BESALET GÜL vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün saat 11:00 de Yaraşlı Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektri.
 
Kısacık mahallesi Arı mevkiinden Demircioğullarından Hamit DEMİREL’in Oğlu AHMET DEMİRELvefat etmiştir..
 
       Cenazesi bugün saat 15:00 da Kısacık Mahallesi Arı Mevkiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

VEFAT 27.03.2017

   Kabadüz İlçesi Başköy Mahallesi Dikenli Mevkiinden Merhum Mehmet Aktaş’ın eşi,  Oktay ve Kamuran’ın anneleri NACİYE AKTAŞvefat etmiştir.
 
            Cenazesi bugün Kabadüz İlçesi Başköy Mahallesi Dikenli Mevkiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
Ulubey Fındıklı Mahallesinden Topçuoğulları’ndan İbrahim Topçuoğlu’nun eşi, Nizam, Özer, Özkan, Hakkı Topçuoğlu’nun anneleriGÜLLÜ TOPÇUOĞLU vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Fındıklı Mahallesinde Saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
Ulubey Durak Mahallesinden Abaloğulları’ndan Merhum Mehmet ve Merhume Zekiye Gündoğdu’nun oğlu, Bilal, Cemal, Kemal, Mahir, Turan ve Merhum Berat Gündoğdu’nun kardeşleri, Aykut Gündoğdu’nun babası ADİL GÜNDOĞDU vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Durak Mahallesi Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile k
 
Perşembe İlçesinden Hacı Hafız Soydan’ın oğlu, Merhum Mustafa Souydan’ın eşi, Nilüfer Bul, Neşe Soydan, İnci İşleyen’in anneleriAYTEN SOYDAN vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Perşembe Tarlacık Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
Bayadı Mahallesinden Baloğulları’ndan Merhum Mustafa Yılmaz’ın eşi, Ethem, Şenel, Dursun’un anneleri, NAFİYE YILMAZ vefat etmiştir.
Cenazesi bugün Bayadı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

VEFAT  28.03.2017

 
Yaraşlı Mahallesinden Güreşçioğulları’ndan Merhum Tahsin ve Şaziye Güreşçi’nin oğulları, Celal, Orhan, Temel, Sakine, Saniye, Taliye ve Merhum Muhsin Güreşçi’nin kardeşleri Gökhan, İlknur, Okan, Seçkin, Taşkın, Tarık Güreşçi’nin babaları TURAN ARSLAN GÜREŞÇİ vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Nizamettin Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
Boztepe Mahallesinden Çorbacıoğlu Mevkiinden Merhum Mustafa ve Merhume Nazire Işık’ın oğlu, Gülay Gözükan, Merhume Tülay Sönmez ve Yücel Işık’ın babaları İSMAİL IŞIK vefat etmiştir.
   Cenazesi bugün Saat 11.00 de Bucak Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Boztepe Mahallesi Çorbacıoğlu Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.
 
Perşembe Doğan Mahallesinden Sebahattin, Selahattin, Bahattin Öztürk’ün babaları Necati Çiçek, Beşir Çiçek ve Ekrem Ulu’nun kayınpederi Şoför HACI ALİ ÖZTÜRK vefat etmiştir.
 
  Cenazesi bugün Perşembe Doğan Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.