VEFAT 21.03.2017

VEFAT 21.03.2017

Sağırlı Mahallesinden Uzunömeroğulları’ndan Emekli öğretmen Merhum Lütfu Uzunlar ve Melek Uzunlar’ın oğlu, Nalan Uzunlar’ın eşi, Fırat ve Bensu Uzunlar’ın babaları, Erdal Uzunlar ve Ayfer Türker’in ağabeyleri ZAFER UZUNLAR vefat etmiştir. Cenaze


VEFAT 21.03.2017

 Sağırlı Mahallesinden Uzunömeroğulları’ndan Emekli öğretmen Merhum Lütfu Uzunlar ve Melek Uzunlar’ın oğlu, Nalan Uzunlar’ın eşi, Fırat ve Bensu Uzunlar’ın babaları, Erdal Uzunlar ve Ayfer Türker’in ağabeyleri ZAFER UZUNLAR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Ulu Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Sağırlı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


  Neneli Mahallesinden Alikadıoğulları’ndan Merhum Hacı Dursun Güney’in oğlu, Hüseyin, Nuri, Yusuf Güney’in babaları HACI MEHMET GÜNEY vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Neneli Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Ulubey Şıhlar Mahallesinden Uzunalioğulları’ndan Merhum Hasan Uzundere’nin oğlu, Selami, Necip ve Ali Uzundere’nin Kardeşleri, Ersan, Erdinç ve Burcu Uzundere’nin babaları, Sevim Uzundere’nin eşi MECİT UZUNDERE vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Şıhlar Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.  


 Merhume Adalet ve Merhum Ahmet Cankorur’un oğlu, Mesut, Ufufk, Levent, Zafer Cankorur ve İnci Arslan Türk’ün kardeşleri, Şadi Arslan Türk’ün kaynı 

BÜLENT SADIK CANKORUR vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.