VEFAT   10.03.2017

VEFAT 10.03.2017

Yukarıtepe Mahallesinden Nebioğulları’ndan Bahittin Güney’in oğlu, Birol, Tayfun, Bahit, Ferdi, Emri, Tarık, Berat Güney’in kardeşleri EROL GÜNEY vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yukarıtepe Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazın


VEFAT   10.03.2017

 

   Bayadı Mahallesi Geriş Mevkiinden İmamoğulları’ndan Merhum Hasan Yıldırım’ın oğlu, Salih, Abdullah, Adil, Kemal Yıldırım’ın kardeşleri, HÜSEYİN, Birsen ve Mehtap’ın babaları Meryem Yıldırım’ın eşi TEMEL YILDIRIMvefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Bayadı Mahallesinde saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


   Perşembe Yarlı Mahallesinden Ali Şahin’in oğlu MEHMET ŞAHİN vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Yarlı Merkez Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Alambey Mahallesinden Cıngıroğulları’ndan Merhum Temel Başar’ın eşi, Mehmet, Cemal, Cihangir, Bilgehan, Fatma, Dilek Başaran ve Nihal Coşkun’un anneleri Merhum Durmuş, İbrahim, Işık, Fadime Güney, Kadın Şensoy ve Ayşe Yüce’in kardeşleri, HAVVA BAŞARAN vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Ulu Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Alambey Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


Perşembe Güzelyurt Mahallesinden Alibaşoğulları’ndan Soğukpınar Mahallesi Eski Muhtarlarından İbrahim Baş’ın eşi, Beytullah Baş ve İlhan Baş’ın anneleri BİNNAZ BAŞ vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Güzelyurt Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Yağızlı Mahallesinden Kolanoğulları’ndan İzzet Zengin’in oğlu, Emekli PTT Memurlarından CEVAT ZENGİNvefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Kolanoğlu Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Yukarıtepe Mahallesinden Nebioğulları’ndan Bahittin Güney’in oğlu, Birol, Tayfun, Bahit, Ferdi, Emri, Tarık, Berat Güney’in kardeşleri EROL GÜNEY vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Yukarıtepe Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.