VEFAT 08.03.2017

VEFAT 08.03.2017

Bayadı Mahallesinde Candaroğulları’ndan Merhum Hasan Beyazıt’ın damadı, Ayla Güvenç’in eşi, Umut, Emre Güvenç’in babaları YUSUF GÜVENÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayadı M


VEFAT 08.03.2017

 

   Kabadüz Başköy Mahallesi Töngeldüzü Mevkiinden Tevrat Gürses’in oğlu, Hanife Gürses’in eşi, Cezaevi Personellerinden Mustafa Gürses ve Ordu Emekli Belediye Personellerinden İsmet Gürses’in kardeşleri Ordu Emekli Belediye Personellerinden İHSAN GÜRSES vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde Saat 10.00 da kılınacak cenaze namazından sonra Kabadüz Dikenli Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


  Bayadı Mahallesinde Candaroğulları’ndan Merhum Hasan Beyazıt’ın damadı, Ayla Güvenç’in eşi, Umut, Emre Güvenç’in babaları YUSUF GÜVENÇ vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayadı Mahallesi Kurul Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.


Şenocak Mahallesi Ağsar Mevkiinden Mehmet Akdeniz’in eşi FATMA AKDENİZ vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Şenocak Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.