Vefatlar 08 02 2017

Vefatlar 08 02 2017

aracaömer Mahallesinden Hocagiloğulları’ndan Merhum Mehmet Şimşek’in torunu, Merhum Öğretmen Necmettin Şimşek’in kızı, Eczacı Seyfettin, Gülbin ve Devrim Şimşek’in kardeşleri, Emekli Öğretmen BELGİN ŞİMŞEK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karacaömer Merk


VEFAT  08.02.2017

Hacılar Mahallesinden Kalyoncuoğulları’ndan Hamdullah Kalyoncuoğlu’nun eşi, Oktay, Asım, Ahmet Kalyoncuoğlu’nun anneleriEMİNE KALYONCUOĞLU vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde saat 10.00 da kılınacak cenaze namazından sonra saat 12.00 de Karaağaç Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

Kökenli Mahallesinden Nazıfoğulları’ndan Muhsin Güleç’in eşi, Çetin, Metin Güleç’in anneleri NAİLE GÜLEÇ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Kökenli Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Güzelyalı Mahallesinden Göçoğulları’ndan Abdurrahman Deniz’in oğlu, Cemal Deniz’in kardeşi, Merhum Abdurrahman Deniz ‘in babası, Merhume Fikriye Deniz’in eşi OSMAN DENİZ vefat etmiştir.
  Cenazesi bugün Güzelyalı Mahallesi Kavasoğlu Mevkiinde öğle namazından önce kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 Ulubey İlçesi Cevizli Mahallesinden Garipoğulları’ndan Halit Kılıç’ın eşi, Ergün Kılıç ve Ordu Büyükşehir Belediye Personeli Coşkun Kılıç’ın anneleri, Ordu Büyükşehir Belediye Personeli Sezer Durmuşoğlu’nun kayınvalidesi SAKİNE KILIÇ vefat etmiştir.
 
 Cenazesi bugün Cevizli Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

  Karacaömer Mahallesinden Hocagiloğulları’ndan Merhum Mehmet Şimşek’in torunu, Merhum Öğretmen Necmettin Şimşek’in kızı, Eczacı Seyfettin, Gülbin ve Devrim Şimşek’in kardeşleri, Emekli Öğretmen BELGİN ŞİMŞEK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karacaömer Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Ulubey İlçesi Akoluk Mahallesinden Dursunoğulları’ndan Merhum Ömer ve Merhume Hanife Ünal’ın oğlu, Muazzez, Zabun, İffet, Poyraz, Hakkı, Latif, Coşkun, Ekrem Ünal’ın kardeşleri, Fatih ve Nazan Ünal’ın babaları İHSAN ÜNAL vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Akoluk Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.