VEFAT 25.01.2017

VEFAT 25.01.2017

Ulubey Eymür Mahallesinden, Yetimsalihoğulları’ndan Rafet Selahattin Alkan’ın eşi, Özcan ve Özkan Alkan’ın anneleri, Lütfü, Hikmet, Nizamettin ve merhum Şerafettin Alkan’ın yengeleri HASRET ALKAN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Eymür Mahallesinde


VEFAT 25.01.2017

Ulubey İlçesi Elmaçukur Mahallesinden Köllüoğulları’ndan Hacı Eyüp Şenel’in eşi, Tuncay, Şükrü, Mustafa Şenel, Adil Bayram ve Sunay Turan’ın anneleri, Aydın Bayram, Mehmet Turan’ın kayınvalidesi HALİSE ŞENEL vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Ulubey Belediye Meydanında öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Elmaçukur Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


Gökömer Mahallesinden Hacılar mevkiinden Aziz Çelik’in oğlu, Recep, Şaziye, Hasibe, Mehdi ve Mehmet Çelik’in babaları MUHİTTİN ÇELİK vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gökömer Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


  Delikkkaya Mahallesinden Manavoğulları’ndan Merhum Ali Topkaya’nın oğlu, Merhum Durmuş, Cemal Topkaya’nın kardeşleri, Selami, Sezai Topkaya’nın babaları HABİL TOPKAYA vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Delikkaya Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


  Ulubey Eymür Mahallesinden, Yetimsalihoğulları’ndan Rafet Selahattin Alkan’ın eşi, Özcan ve Özkan Alkan’ın anneleri, Lütfü, Hikmet, Nizamettin ve merhum Şerafettin Alkan’ın yengeleri HASRET ALKAN vefat etmiştir.

 

   Cenazesi bugün Eymür Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.