VEFAT 24.01.2017

VEFAT 24.01.2017

Selimiye Mahallesi Esnaflarından MerhumHacı İhsan Ekici ve Saime Ekici’nin oğlu, Emekli Öğretmen Kemel Ekici ve Selma Kurul’un kardeşleri HALİS EKİCİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Selimiye Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camiinde öğle namazını


VEFAT 24.01.2017
 
  Yaraşlı Mahallesinden Merhum Emekli Başçavuş Şükrü Karaman’ın eşi, Tülay, Ergin, Ulvi Merhum Şenol Karaman’ın annesi BAKİYE KARAMAN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yaraşlı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
Kabadüz İlçesi Akgüney Mahallesinden Evlioğulları’ndan Mustafa Evli’nin eşi, İlyas, Hicabi ve Merhum Cafer Usta’nın anneleri ESMA EVLİ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Akgüney Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 Ulubey İlçesi Gündüzlü Mahallesinden Süleymanoğulları’ndan Merhum Rıza Öztürk’ün oğlu, Bekir, Şükrü, Hüseyin Öztürk’ün kardeşleri, Hürrem, Erol, Nuray Öztürk’ün babaları İlköğretim Müdürü HİLMİ ÖZTÜRK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Ulubey Belediye Meydanında öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gündüzlü Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

Mübarek Mahallesi Ağca Mevkiinden İmdat Demir’in eşi HAMİDE DEMİR vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Ağca Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Piraziz Güney Köyünden Merhum Arslan Altun’un eşi, Ömer, Öner, Adem, Nermin, Hacer Altun’un anneleri PAKİZE ALTUN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Güney Köy Merkez Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Gürgentepe İlçesi Döşek Mahallesinden Abdullah Kerim Kuş’un oğlu, Faik ve Mehmet Kuş’un ağabeyleri HACI SALİM KUŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Gürgentepe Merkez Camiinde Saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra Döşek Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
Doğlu Mahallesinden Duranoğulları’ndan Abdullah Duran’ın eşi, Özcan, Murat, Mahir, Pembe, Emine ve Aysel Duran’ın anneleri SENİYE DURAN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Doğlu Mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Selimiye Mahallesi Esnaflarından MerhumHacı İhsan Ekici ve Saime Ekici’nin oğlu, Emekli Öğretmen Kemel Ekici ve Selma Kurul’un kardeşleri HALİS EKİCİ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Selimiye Mahallesindeki evinden alınarak Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bucak Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
Altınordu İlçesi Yaraşlı Mahallesinden Merhum Eşref Nambaş’ın kızı Merhum Ahmet Sabri Özcanlı’nın eşi, Leyla, Yılmaz, Yusuf Özcanlı’nın anneleri EMİNE ÖZCANLI vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yaraşlı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.
 Saraycık Mahallesi Dereli Mevkiinden Turaloğulları’ndan Osman, Beşir, Ve Merhum Kadir Tural’ın ağabeyleri Özgür, Özcan Tural’ın babaları, Sevgican Tural’ın eşi HÜSEYİN TURAL vefat etmiştir.
 

 

   Cenazesi bugün Bucak Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aynı gün Saraycık Mahallesi Merkez Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Dereli Mevkii aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.