VEFAT 22/01/2017

VEFAT 22/01/2017

Perşembe İlçesi Gündoğdu Mahallesinden, Merhum Burhan Canik’in eşi, Nurşen, Lütfiye, Bahtışen, Mübeccel ve Zafer Canik’in anneleri, Nahit Ediz, Şeref Tanrıverdi ve Mehmet Mustafaoğlunun Kayınvalideleri Süriye CANİK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Per

VEFAT 22/01/2017

Perşembe İlçesi Bekirli Mahallesinden, merhum Hidayet ALTUNORDU’nun eşi, Durdu, Nezaket,  Dursun ALTUNORDU’nun anneleri, Nedim KOVAN’ın babaannesi, Emine ALTUNORDU vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 11:00’de Perşembe İlçesi Bekirli Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Perşembe İlçesi  Gündoğdu Mahallesinden, Merhum Burhan Canik’in eşi, Nurşen, Lütfiye, Bahtışen, Mübeccel ve Zafer Canik’in anneleri, Nahit Ediz, Şeref Tanrıverdi ve Mehmet Mustafaoğlunun Kayınvalideleri  Süriye CANİK vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün Perşembe Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Perşembe Gündoğdu Mahallesindeki  aile kabristanlığında defnedilecektir.


Düzköy Mahallesi Dumanoğlu Mevkiinden merhum Hacı Sadık DUMAN’ın oğlu, Necmettin, Gülsen, İbrahim ve Mustafa DUMAN’ın kardeşleri, Ayhan DUMAN’ın eşi, Elvan, Burçak ve Murat DUMAN’ın babaları Ordu Fiskobirlik eski Müdürü SEYFETTİN DUMAN vefat

etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Saraycık Mahallesi Kabalı Mevkiinden Kabaloğullarından merhum Ahmet KABAL’ın oğlu Dursun ve Sema’nın babaları, Muhittin KABAL vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Saraycık Mahallesi Kabalı Mevkiinde öğle  namazının ardından kılınacakcenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.