VEFAT 20.01.2017

VEFAT 20.01.2017

Kayabaşı Mahallesi Yazıköy Mevkiinden Merhum Mustafa Karagöl’ün oğlu KEMAL KARAGÖL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yazıköy Mevkiinde saat 14.00 de kılınacak cenaze namazından sora Yukarıtepe aile kabristanlığında defnedilecektir.


VEFAT 20.01.2017

   Örencik mahallesi Tataroğulları’ndan Merhum Hacı Hamdi Gürel’in oğlu, Merhum Necmettin, Niyazi, Ferhat ve Mustafa Gürel’in kardeşleri İSMET GÜREL vefat etmiştir.   Cenazesi bugün Örencik Mahallesinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Ulubey İlçesi Uzunmahmut Mahallesinden Koloğulları’ndan Merhum İbrahim Yurttadur’un oğlu, İbrahim Yurttadur’un babasıOSMAN YURTTADUR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Uzunmahmut Merkez Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Merhum Cevat Aşkan’ın kızı, Merhum Şükrü Ulutaş’ın eşi, Cafer, Zafer, Ayten, Mustafa ve Aysun’un anneleri AYSEL ULUTAŞvefat etmiştir.  Cenazesi bugün Taşbaşı Mahallesi Martı Apartmanındaki evinden alınarak Güzelyalı Mahallesi Kirazlimanı Camiinde Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Günören Mahallesinden Çatalağzı Mevkiinden Merhum Celal Ergül’ün oğlu, Süleyman ve Cemil Ergül’ün kardeşleri HASAN ERGÜL vefat etmiştir.  Cenazesi bugün Günören Mahallesi Çatalağzı Mevkiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


  Ulubey İlçesi Çongara Mahallesinden Veliefendioğulları’ndan Merhum Faik, Bilal Salim, İbrahim Yüksel’in ağabeyleri, Motorcu Ferhat Usta ve Mustafa Yüksel’in babaları HÜSEYİN YÜKSEL vefat etmiştir.   

Cenazesi bugün Subaşı Mahallesindeki evinden alınarak Ulubey Belediye Meydanında Cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyurt Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


Kayabaşı Mahallesi Yazıköy Mevkiinden Merhum Mustafa Karagöl’ün oğlu KEMAL KARAGÖL vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Yazıköy Mevkiinde saat 14.00 de kılınacak cenaze namazından sora Yukarıtepe aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.