VEFAT  18.01.2017

VEFAT 18.01.2017

.Akkese Mahallesinden Bektaşoğulları’ndan Merhum Salim Aktaş’ın eşi, Hayati, Erdoğan, Bülent, Levent Aktaş’ın anneleri NEBİHA AKTAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saat 11.00 de Akkese Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında


VEFAT  18.01.2017

 
   Bayadı mahallesinden Eyüpoğulları’ndan Merhum Ahmet Eyüpoğlu’nun oğlu, Ali Rıza, Mehmet Zeki, Hüsamettin ve Sebahattin Eyüpoğlu’nun ağabeyleri, Emine, Gülperi, Vesile, Mesut, Aydın  Eyüpoğlu’nun babaları HALİL İBRAHİM EYÜPOĞLU vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Bayadı Mahallesi Kuş Geçidi Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 Ulubey İlçesi Oyumgürgen Mahallesinden Gotanoğulları’ndan, Halil çetin’in oğlu, Hakan, Rabia, Dilek Çetin’in babaları, Fatma Çetin’in eşi AHMET ÇETİN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Şirinevler Mahallesindeki evinden Saat 09.00 da alınarak OyumGürgen Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 Yemişli Mahallesinden Gazvelioğulları’ndan Merhum Rıfat Kartal’ın oğlu, Murat, Sedat, Onur, Barış Kartal’ın babaları, Kadir ve Olgun Kartal’ın ağabeyleri HÜSEYİN KARTAL vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Yemişli Mahallesi Hasanbey Camiinde saat 11.00 de kılınacak cenaze namazının ardından aynı gün Saraycık Mahallesi Akdam Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir
.Akkese Mahallesinden Bektaşoğulları’ndan Merhum Salim Aktaş’ın eşi, Hayati, Erdoğan, Bülent, Levent Aktaş’ın anneleri NEBİHA AKTAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Saat 11.00 de Akkese Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir. 


Eskipazar Mahallesinden Hatipli Mevkiinden Abdoğoğulları’ndan Ali Eriş’in oğlu, Hamide Eriş’in eşi, Hülya, Sevda, Ferda, Selda ve Murat’ın babaları, Talat, Neşe, Kadir, Loman’ın kardeşleri ABDULLAH ERİŞ vefat etmiştir

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.