Belediye Hizmet ve Tarife Fiyatları

Belediye Hizmet ve Tarife Fiyatları

2017 yılı mali döneminde yürürlüğe girmesi planlanan Ordu Büyükşehir Belediyesi ücret tarifesi, plan ve bütçe komisyonunda yapılan incelemelerin ardından Meclis’e havale edildi. 2016 yılı aralık ayı meclis toplantısında görüşülerek karara bağlanan ücret t



2017 YILI ÜCRET TARİFESİ BELLİ OLDU
Ordu Büyükşehir Belediyesinin 2017 yılı ücret tarifesi, 1 Ocak itibarıyla yürürlüğe girdi.
 
2017 yılı mali döneminde yürürlüğe girmesi planlanan Ordu Büyükşehir Belediyesi ücret tarifesi, plan ve bütçe komisyonunda yapılan incelemelerin ardından Meclis’e havale edildi. 2016 yılı aralık ayı meclis toplantısında görüşülerek karara bağlanan ücret tarifesi, 1 Ocak 2017 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi.
 
2464 sayılı Belediye Gelirleri Kanununa göre; İtfaiye Dairesi, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi, İmar ve Şehircilik Dairesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi, Fen İşleri Dairesi, Zabıta Dairesi, Ulaşım Dairesi, Toplu Taşıma Dairesi, Bilgi İşlem Dairesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi ve Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığı tarafından verilen bazı hizmetlerin ücretlerinde yeni düzenlemeler yapıldı.
 
Buna göre kapı açma ve bacası temizleme ücreti, imar durumu belgesi verilmesi, hafriyat toprağı ile inşaat ve yıkıntı atıklarının hafriyat depolama sahası veya rekreasyon alanlarında bertaraf edilmesi, araç çekim ücreti, kamyon ve iş makinesi kiralama, geçiş yolu izin belgesi, büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesim ücreti, bina dış kapılarını numaralama, otopark ücreti, tiyatro bilet ücreti, liman ve iskelelerde malzeme yükleme-boşaltma gibi bazı hizmetlerden alınacak ücretler 2017 yılı ücret tarifesiyle birlikte yeniden belirlendi.
 

 

2017 yılı detaylı ücret tarifesine:http://www.ordu.bel.tr/uploads/files/pdf/31834bd3-a8b0-4c08-b9be-237e234cc6e2.pdf adresinden ulaşılıyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.