VEFAT  03.01.2017

VEFAT 03.01.2017

Gümüşhane ilinden Merhume Nuriye Demirel’in eşi, Hakkı, Hasan, Hüseyin ve Muhsin’in babaları AHMET DEMİREL vefat etmiştir. Cenazesi bugün Bucak Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gümüşhane aile kabristanlığında defne


VEFAT  03.01.2017

Ulubey Şahinkaya Mahallesinden Lafçıoğulları’ndan, Merhum Mehmet Akyürek’in oğlu, Nazmiye Akyürek’in eşi, İmdat, Uğur Akyürek, Günay Öztürk, Semra Kul, Selma Köymen’in babaları, Olgun Öztürk, Erdinç Kul, Fırat Köymen’in kayınpederleri MAHMUT AKYÜREK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Şahincili Mahallesindeki evinde saat 09.30 da kılınacak cenaze namazından sonra Şahinkaya aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

Nizamettin Mahallesinden İbasoğulları’ndan Dursun Gülbaş’ın eşi, Ali Gülbaş’ın annesi HURİYE GÜLBAŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Nizamettin Mahallesi Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 Gümüşhane ilinden Merhume Nuriye Demirel’in eşi, Hakkı, Hasan, Hüseyin ve Muhsin’in babaları AHMET DEMİREL vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Bucak Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gümüşhane aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.