Vefatlar 31.12.2016

Vefatlar 31.12.2016

Ulubey Şıhlar Mahallesinden Merhum Mehmet Zafer’in eşi, Turgay, Ümran Zafer ve Mübeyyin Kayalı’nın anneleri SEBAHAT ZAFER vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ulubey İlçe Meydanında öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şıhlar Mahalles


Vefatlar 31.12.2016

 
   Yağızlı Mahallesinden Hacıefendioğullaruından merhum İmam Yusuf’un oğlu Yusuf,Hasan ve Hüseyin Özkanın babaları  HACI MEHMET ÖZKAN vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün öğle namazına mütakiben yağızlı mahallesinde  aile mezarlığında defnedilecektir.
Işıklı Mahallesinden Höngülcüoğullaruından merhum Halil Varlık’ın eşi Hayati, Ferat, Zeki, Hikmet ve Çoşkun Varlık’ın anneleri   ŞAZİYE VARLIK vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün  saat 11 ‘de  Selimiye Mahallesindeki evinden alınarak öğle namazına müteakiben Orta camiinde kılınacak cenaze  namazından sonra Işıklı Mahallesindeki aile mezarlığında defnedilecektir.

Alucra İlçesi Kavalıdere köyünden merhum Hüseyin Kocaoğlunun eşi Ahmet,Hanife,Harun,Hamide ve Adem’in anneleri  MENŞURE KOCAOĞLU vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün öğle namazına müteakiben yeni mahalle camiinde kılınacak cenaze namazından sonra  Nizamettin  Soğuk pınar aile mezarlığında  defnedilecektir.
 Öceli Mahallesi Orta Mevkiinden Ahmetdayıoğulları’ndan Ali Tatlıcan’ın eşi, Merhum Cemal ve Kemal Kırış’ın kardeşleri, Merhum Helim, Aysel, Mustafa, Kerim, Kevser, Habibe, Saliye Tatlıcan’ın anneleri CEMİLE TATLICAN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Öceli Orta Mahalle Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Ulubey Şıhlar Mahallesinden Merhum Mehmet Zafer’in eşi, Turgay, Ümran Zafer ve Mübeyyin Kayalı’nın anneleri SEBAHAT ZAFER vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Ulubey İlçe Meydanında öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şıhlar Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.