VEFAT  24.12.2016

VEFAT 24.12.2016

Cumhuriyet mahallesinden Veliefendioğulları’ndan Dr. İsmail ve Saniye Engin’in oğulları, Ayşe Engin’in eşi, Burçak ve İsmail Engin’in babaları Gülten, Tuncer, Begüm Engin’in kardeşleri ZİVER YILMAZ ENGİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camiind


VEFAT 24.12.2016

   Kayabaşı Mahallesinden Mehmet Ali Akçay’ın eşi, Fikret, Avni, Bahtiyar, Mevlüt, Şükrü, Nezihe Kara, Sadet Şahin, Azime Kondak, Nesime Güneş’in anneleri KADIN AKÇAY vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Ortaköy Ercek Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


  Cumhuriyet mahallesinden Veliefendioğulları’ndan Dr. İsmail ve Saniye Engin’in oğulları, Ayşe Engin’in eşi, Burçak ve İsmail Engin’in babaları Gülten, Tuncer, Begüm Engin’in kardeşleri ZİVER YILMAZ ENGİN vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz Şehir kabristanlığında defnedilecektir.


Cumhuriyet Mahallesinden Sebahattin Duranın annesi, Fatih Duranın babaannesi, Fazlı Korkmazın Kayınbabasının annesi, Havva Duran vefat etmiştir. 

Cenazesi bugün Cumhuriyet Mahallesindeki evinden alınarak Meydan camiinde öğle namazı kılındıktan sonra Perşembe ilçesi İstanbulboğazı aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


Karaağaç Mahallesinden Göçoğullarından Cemal Güneyin eşi, Sami, Ahmet, ve Abdullah Güneylerin annesi, Feride Güney vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Karaağaç Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra Karaağaç Mahallesinde aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


Gölköy İlçesi Damarlı Mahallesinden İmamoğullarından İsmet, Ertan, Ercan, Kürşat, Sevgican ve Nurşet Pelitin babaları, Naime Pelitin eşi, Mustafa Pelit vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Damarlı Merkez Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Damarlı Mahallesi aile kabristanlığında toprağa verilecektir.


Ulubey ilçesi Kıran Yağmur Mahallesinden Alabeyoğullarından Merhum Hilmi ve Leman Alabeyoğlunun oğlu, Cenk ve Şeyma Alabeyoğlunun babaları, Gülden Alabeyoğlunun eşi, Merhum Ali Kemal, Kutlay,, Mehmet ve Fatma Alebeyoğlunun kardeşi, Mahmut ve Nesrin İşbakanın damadı, Mustafa Alabeyoğlu vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Orta camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Ulubey Kıranyağmur Mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.