VEFAT 22.12.2016

VEFAT 22.12.2016

Kumbaşı Mahallesinden Kadir Özcanlı’nın eşi, Levent, Özden, Ayşe’nin anneleri ŞAZİYE ÖZCANLI vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


VEFAT 22.12.2016

 
   Ulubey Ohtamış Mahallesinden Alibaloğulları’ndan Emekli Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Harun Akbal, Nurettin, Fikret ve Hakan Akbal’ın babaları ADEM AKBAL vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Ohtamış Mahallesi Düz Mevkii Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Ulubey Şekeroluk Mahallesinden Çuhadaroğulları’ndan Merhum İbrahim Temiz’in eşi, Ali, Zihni, Yalçın Temiz, Havva Yılmaz, Neslihan Dik Sunay Şahin, Nermin Öztürk’ün anneleri HANİFE TEMİZ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Şekeroluk Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazında sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
   Kumbaşı Mahallesinden Kadir Özcanlı’nın eşi, Levent, Özden, Ayşe’nin anneleri ŞAZİYE ÖZCANLI vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Merhum Hacı Cemal ve Habibe Günindi’nin oğulları, Pakize baş, Hatice Tunç, Münir ve Fehmi Günindi’nin kardeşleri, Gülgün Günindi’nin eşi Begüm ve Beyza Günindi’nin babaları AHMET ŞEMSETTİN GÜNİNDİ vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Orta Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakal Çıkmaz Şehir kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.