Vefat 21.12.2016

Vefat 21.12.2016

Karacaömer Mahallesinden Kraloğulları’ndan Merhum Salim Öner’in kızı, Merhum Bilal Gürsoy’un eşi, Zafer Gürsoy, Gülay Yıldırım, Günay Altuntaş’ın anneleri Sıdıka Özyurt,Salih Öner, Merhum Mehmet ve Yusuf Ziya Öner’in kardeşleri ZİYNET GÜRSOY vefat etmişti


Vefat 21.12.2016

Terzili Mahallesinden Tarakçıoğulları’ndan Temel Usta’nın eşi, Canan, Nalan, Ayşe, Büyükşehir Emekli Personellerinden Can Usta’nın anneleri, DUDU USTA vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Terzili Mahallesi Ahmetoğlu Kıranı Camiinde öğle namazının ardından kılınacakcenaze namazında sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Günören Mahallesi Tapacik Mevkiinden Garipoğulları’ndan Fatma ve Habil Aksoy’un kızları, Gökmen Aksoy’un eşi, MUTLU AKSOY vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Günören Mahallesi Tepecik Mevkiinde ikindi namazından önce kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


Karacaömer Mahallesinden Kraloğulları’ndan Merhum Salim Öner’in kızı, Merhum Bilal Gürsoy’un eşi, Zafer Gürsoy, Gülay Yıldırım, Günay Altuntaş’ın anneleri Sıdıka Özyurt,Salih Öner, Merhum Mehmet ve Yusuf Ziya Öner’in kardeşleri ZİYNET GÜRSOY vefat etmiştir.


   Cenazesi bugün Bayadı Mahallesi Geriş Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazında sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.


   Ulubey Kardeşler Mahallesi Kutupoğulları’ndan Merhum Abdullah Yıldız’ın oğlu, Mahmut, Osman, Mehmet ve Merhum Ahmet Yıldız’ın ağabeyleri, İsmet, Sevim, Seyhan ve Fatma’nın babaları MUSTAFA YILDIZ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ulubey Belediye Meydanında saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra Yolbaşı Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.


Kayabaşı Mahallesi Dayısulu Mevkiinden Merhum Şevket Aktaş’ın oğlu, Zaliye Aktaş’ın eşi, Emine, Aysel, Yüksel ve Deniz’in babaları 

İSMET AKTAŞ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Kayabaşı Mahallesinde saat 11.00 de kılınacak cenaze namazında sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.