VEFAT 08.11.2016

VEFAT 08.11.2016

Terzili Mahallesi’nden Kırca Oğulları’ndan Merhum Şükrü ve Nazmiye Kırca’nın oğlu, Ethem, Ragıp, Hatice, Derya, Hülya’nın babaları, Nevriye Mercan’ın ablası, Sıdıka Kırca’nın eşi EKREM KIRCA vefat etmiştir. Cenazesi bugün Terzili Köyü Ahmet


VEFAT 08.11.2016

 


 
   Gülyalı Taşlıçay Mahallesi’nden Çevre Şehircilik Müdürlüğü’nden Mustafa Yılmaz ve Şenay Atanuroğlu’nun babaları, Rukiye Yılmaz’ın eşi AHMET YILMAZ vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Gülyalı Taşlıçay Merkez Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir. 

 Perşembe Kocalı Mahallesi’nden Elmalıoğulları’ndan Merhum Kadri ve süveyda Akdoğan’ın oğulları, Tülin, Zekiye, Turgay Akdoğan’ın babaları, Ayşe Akdoğan’ın eşi, Mehmet, Muharrem, Kazım, Cemal, Selime, Emine Akdoğan’ın kardeşleri ALİ KEMAL AKDOĞAN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Yeni İhsaniye Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Kacalı mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

   Terzili Mahallesi’nden Kırca Oğulları’ndan Merhum Şükrü ve Nazmiye Kırca’nın oğlu, Ethem, Ragıp, Hatice, Derya, Hülya’nın babaları, Nevriye Mercan’ın ablası, Sıdıka Kırca’nın eşi EKREM KIRCA vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Terzili Köyü Ahmet Oğlu Kıran Camiinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
Kumru ilçesi’nden Çöl Oğulları’ndan Mustafa Parlatır’un oğlu, Yusuf, Cemil, Celil’in ağabeyleri, Orhan ve Erhan Parlatır’ın babaları, Asım Yücel ve İbrahim Okumuş’un kayınpederleri ADİL PARLATIR vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Orta Camide öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Ordu Şehir Mezarlığında defnedilecektir
Ulubey Durak Mahallesi’nden Alaybeyoğulları’ndan Merhum İhsan Yurdakul’un eşi, Arif, Bülent, Necla, Nami, Saniye, Zeytin, Hakkı, Nuray, Kemal, Hasan, Nermin, Şeker, Servet, Şahin ve Uğur Yurdakul’un anneleri, Merhum Mehmet Semiz, Ahmet ve Hasret Şahin’in kız kardeşleri Hamdi Dilaver, Cemil Taştemel, Fatma Yurdakul’un kayınvalidesi FADİME YURDAKUL vefat etmiştir.
  
   Cenazesi bugün Orta camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı mahallesi Şehir Mezarlığında defnedilecektir.

Karaağaç Mahallesi’nden Kırhasanoğulları’ndan Merhum hasan ve Ayşe Kır’ın oğlu,Yusuf, Hamdi,Osman, Nazife, Birsen, Şükran, İlfan ve Güner Bölükbaşı’nın kardeşleri, Hasan, Taner, Gamze’nin babaları NEVZAT KIR vefat etmiştir.

 
   Cenazesi bugün Orta Camiinde saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra Karaağaç Mahallesi aile kabristanlığında defnedilecektir.

Gürgentepe ilçesi Tikenlice mahallesi’nden Tekiroğulları’ndan Tikenlice Mahalle Muhtarı Adem, Nedim, Kadem, Turgut, Olgun İmdat Yalçın’ın babaları ŞÜKRÜ YALÇIN vefat etmiştir.

 
   Cenazesi bugün Mağara Mahallesi Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.