VEFAT 03.11.2016

VEFAT 03.11.2016

Mübarek Mahallesi’nden Hanımoğulları’ndan Merhum Cafer Er’in oğlu HÜSEYİN ER vefat etmiştir. Cenazesi bugün Mübarek Mahallesi caiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir. Örencik Maha

VEFAT 03.11.2016
 
   Perşembe Güzelyurt mahallesi’nden Borcuoğulları’ndan Selahattin Bayrak’ın eşi, Düz Mahalle Esnaflarından Sebahattin Bayrak’ın annesi EMİNE BAYRAK vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Güzelyurt Mahallesi’nde saat 11.00 de kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığında defnedilecektir.

 Düzköy Mahallesi’nden Dumanoğulları’ndan Merhum Mehmet Duman’ın eşi, Hakan,Türkan, Aykan Duman’ın anneleri, Müsebbiye Ürel, Hüsamettin ve Muzaffer Duman’ın ablaları NAZMİYE DUMAN vefat etmiştir.


  Cenazesi bugün Düzköy Mahallesi’nde saat 11.00 de kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 Mübarek Mahallesi’nden Hanımoğulları’ndan Merhum Cafer Er’in oğlu HÜSEYİN ER vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün Mübarek Mahallesi caiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
   
Örencik Mahallesi’nden Cemile Altunbaş ve Merhum Selahattin Altunbaş’ın gelini, Rabia Yılmaz, Şaziye Coşkun, Naime Baş, Osman, İlhan, Aydın Güngör’ün kızkardeşleri, Rahmi Şahin Sedat Altunbaş’ın anneleri, Süleyman Altunbaş’ın eşi BEYHAN ALTUNBAŞ vefat etmiştir.
 
   Cenazesi bugün İmam Hatip Camiinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Sayacabaşı aile kabristanlığında defnedilecektir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.