20-28 Eylül 2016 Vefatlar

20-28 Eylül 2016 Vefatlar

Gümüşhane Torul Güzeloluk Köyünden , Merhum Bektaş Çakmak’ın kızı, Emine Aktaş, Hatice ,İlyas, Nejat, Hüseyin ve Hasan Çakmak’ın annesi, HAVVA ÇAKMAK vefat etmiştir.Cenazesi yarın Gümüşhane Torul Güzeloluk Köyü Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kıl


20-28 Eylül 2016 Vefatlar


28.09.2016

Gümüşhane Torul Güzeloluk Köyünden , Merhum Bektaş Çakmak’ın kızı, Emine Aktaş, Hatice ,İlyas, Nejat, Hüseyin ve Hasan Çakmak’ın annesi, HAVVA ÇAKMAK vefat etmiştir.Cenazesi yarın Gümüşhane Torul Güzeloluk Köyü Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Aydınlar Mahallesi, Hasanustaoğullarından , Merhum Hasan Akkay’nın eşi, Kamil, Kenan,Adnan Akkaya ve Ufukm Özkan’nın annesi, TENZİLE AKKAYA vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00’de Aydınlar Camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra  Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Gülyalı Mustafalı Mahallesinden , Merhum Raif Akçay’ın eşi, Behide Usta, Kemal ve Davut Akçay’ın annesi, Ali Usta’nın kayınvalidesi , NAZMİYE AKÇAY vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 11:00’de Şirinevler Mahallesi Yeşilyurt Sitesinde bulunan evinden alınarak, Gülyalı Mustafalı Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

Kurtulmuş Mahallesi Dere Sokaktan, Memikoğullarından , Mustafa Özer’in eşi, Pembe, Melek , Ayhan ve Oktay Özer’in annesi, HANIM ÖZER vefat etmiştir.Cenazesi bugün Dere Sokak Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

27.09.2016

 

Şahincili Mahallesinden , Mustafa Yıldırım’ın oğlu, Ersin ve Ergün Yıldırım’ın ağabeyi, Yusuf Yıldırım , Turgut , Nihat ve Uğur Azaklı’nın yeğeni EMİN YILDIRIM vefat etmiştir.Cenazesi Devlet Hastanesi karşısında bulunan evinden alınarak Şahincili Mahallesi Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 

Ahmet Arslan’nın oğlu, Vedat Arslan, Ülkü Kiremitçi, Emel Uzunlar ve Nalan Memecan’nın babası, Esma Arslan’nın eşi, FERHAT ARSLAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Efirli Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Perşembe Tepecik Mahallesi Kartallık Mevkii’nde Kontaşoğullarından , Merhum Mehmet Kontaş’ın oğlu, Ahmet ve Mehmet Kontaş’ın babası, BAHRİ KONTAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Perşembe Tepecik Mahallesi Kartallık Mevkii’nde öğle namazının ardında kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Ordu Devlet Hastanesi Eski Başhekimi Merhum Dr. Fahrettin Önsel ve Merhume Öğretmen Saime Zafer Önsel’in torunu, Sanset Sağra Şube Müdürü Teoman Önsel ve Sema Önsel’in oğlu, Berna Önsel’in ağabeyi, Sadiye Seçkin Önsel’in yeğeni ZAFER LEVENT ÖNSEL vefat etmiştir.Cenazesi bugün Taşnaşı Mahallesi Atatürk Bulvarı Güneş Aprt. Bulunan evinden alınarak Orta Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra  Çakal Çıkmaz Kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

26.09.2016

 

Topluca Mahallesinden , Merhum Hasan Bayazıt’ın oğlu, Topluca Mahallesi Muhtarı Hüseyin Bayazıt’ın kardeşi, AHMET BAYAZIT vefat etmiştir.Cenazesi bugün Akyazı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Çakalçıkmaz Kabristanlığında defnedilecektir.

 

Alucra Mezmak Köyünden , Hacı Yanıkdağ’ın eşi, ZEYNEP YANIKDAĞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ensar Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazında sonra Salı günü öğle namazında Alucra da defnedilecektir.

 

 

25.09.2016

 

Çerli mahallesinden Bıcıloğullarından Cafer Sakarya’nın eşi, Orhan,Ayşe, Muzaffer, Ertuğrul, Ülkü ve merhum Sevinç Sakarya’nın annesi, Cafer, Yaşar ve Beşir Çarkçı’nın ablası, DURDİYE SAKARYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğlen namazının ardından Çerli mahallesi merkez camii’nde kılınacak cenaze namazından sonra aile kapristanlığında defnedilecektir.

 

Yaraşlı mahallesinden Gügünağaoğullarından merhum Bilal gügünağaoğlunun eşi, ŞAKİRE GÜGÜNAĞAOĞLU vefat etmiştir.Cenazesi bugün saat 11 :00 da Saray mahallesindeki evinden alınarak Nizamettin mahallesi Üçyol Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Şebçioğlu mezarlığına defnedilecektir.

 

 

24.09.2016

 

Mübarek Mahallesi Çukur mevkiinden merhum Ali ÇOŞ’ un oğlu, Mesut ve Macit ÇOŞ’ un babaları HİKMET ÇOŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğlen namazından sonra Mübarek Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kapristanlığında defnedilecektir.

 

 

22.09.2016

 

Çatallı Mahallesinden , Kocahasanoğullarından , Ali ve Merhum Nebehat Yılmaz’ın oğlu, Hamide, Halide ve Atilla Yılmaz’ın kardeşi, Mert ve Kaan Yılmaz’ın babası, Ülkü Yılmaz’ın eşi, HÜSEYİN YILMAZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Çatallı Mahallesi Aile Kabristanlığında öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

Gülyalı Ayrılık Mahallesinden , Cörütoğullarından , Merhum Kemal ve Bahittin Cörüt’ün kardeşi, Emine Cörüt’ün eşi, Filiz, Turgay ve Alpay Cörüt’ün babası, CEMAL CÖRÜT vefat etmiştir.Cenazesi bugün Piraziz Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Ayrılık Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Eskipazar Mahallesinden ,Cavlıoğullarından , Cafer Cavlı’nın gelini, Hacı Hasan Özcan’nın kızı, Yusuf Cavlı’nın eşi, Ahmet Cavlı ve Gülfidan Öztürk’ün annesi, Telat ve Uğur Özcan’nın kardeşi, KIYMET CAVLI vefat etmiştir.Cenazesi bugün Eskipazar Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yukarıtepe Mahallesi Sıraca Mevkii Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 

 

21.09.2016

 

Beyli Mahallesinden , Memişoğullarından , Apo Usta’nın kayınvalidesi, Hanife Küçük’ün annesi, Özkan, Ömercan ve Özlem Küçük’ün anneannesi, GÜLSÜM DÜCAY vefat etmiştir.Cenazesi bugün Güzelyalı Mahallesinde bulunan evinden alınarak Beyli Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

Perşembe Efirli Mahallesi Kütüoğullarından , Merhum Kadir Altuntaş’ın kızı, Hatice, Sebahat ,Nebahat Mithat, Murat ve Beytullah Kütük’ün annesi, Mustafa Kütük’ün eşi, GÜLHANIM KÜTÜK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Perşembe Hekim Sokağı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

 

20.09.2016

 

Topluca Mahallesinden , Hamzaoğullarından , Merhume Emine Dündar’ın oğlu, Fevzi, Seyfi, Zafer, Muzaffer, Ayten, Merhum Zeki ve Merhum Mustafa Dündar’ın ağabeyi, Fatma, Halide, Hatice, Necla, Cengiz, Mustafa ve Fatih Dündar’ın babası, Merhume Hacı Necmiye Dündar’ın eşi, HACI HÜSEYİN DÜNDAR vefat etmiştir.Cenazesi bugün Şoförler Cemiyeti Yanında bulunan evinden alınarak Ordu Ulu Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Topluca Sarı Ahmet Mahallesinde defnedilecektir.

 

Yaraşlı Mahallesi Hatipoğullarından , Merhum Hacı Halis Odabaş’ın oğlu, Hafize Yücel, Hamdiye Odabaş, Aliye Özdoğru ve Merhum Hamdi Odabaş’ın babası, Merhum Hamiye Odabaş’ın eşi, Emekli Astsubay ALAEDDİN ODABAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kumbaşı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yaraşlı Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

Arpa Mahallesi Çaka Mevkii’nden Türkan İncedere,Hanife Bilim,Şener , Yener ve Salih Akkaya’nın annesi, İbrahim Akkaya’nın eşi, CEMİLE AKKAYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün Arpa Mahallesi Çaka Mevkii’nde saat 11:00’de kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.