VEFATLAR 15-16-17-18/09/2016

VEFATLAR 15-16-17-18/09/2016

Turnasuyu Kapıcılı Mahallesinden merhum Ali ve Durdiye KÖKSAL’ın kızı, Reşat, Şükrü, İlgin ve Fatma’nın kardeşleri, Gülçin KÖKSAL vefat etmiştir.Cenazesi bugün Turnasuyu Kapıcılı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kab


VEFATLAR 15-16-17-18/09/2016



18.09.2016

 

Bayramlı Mahallesinden Hacıoğullarından merhum Salim ve Azime AKSOY’un Oğlu, Saliha, Sabriye ve merhum Kaşif AKSOY’un ağabeyleri, Rukiye, Bakiye, Mustafa, Mihriban, Abdullah, Nigar ve Bahadır’ın babaları  Hacı Mustafa Aksoy vefat etmiştir. 
Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayramlı Mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

Turnasuyu Kapıcılı Mahallesinden merhum Ali ve Durdiye KÖKSAL’ın kızı, Reşat, Şükrü, İlgin ve Fatma’nın kardeşleri, Gülçin KÖKSAL vefat etmiştir.Cenazesi bugün Turnasuyu Kapıcılı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

Öceli Mahallesinden Hatipoğullarından merhum Dursun ve Mühriye Öztürk’ün oğlu, Tahsin Kani, Muhlis, Nazmi, Fevzi, Adnan, Namık, Ali ve Merhum Mahmut Ali Öztürk’lerin kardeşi, Evşen, Berat, Elif, Dilek, İlayda’nın babaları, Türkan ve Rukiye’nin eşi, Arif ÖZTÜRK vefat etmiştir.
Cenazesi bugün ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

 

Düz Mahalleden Yakup ÇİFTÇİ’nin eşi, Murat, Tomris ve merhum Nihat ÇİFTÇİ’nin anneleri Nermin ÇİFTÇİ  vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Nizamettin Mahallesi Soğukpınar kabristanlığına defnedilecektir.
 
Zaferi Milli Mahallesinden Ceyhan, Rana, Serkan,  merhum Cihan ve Meral GÜN’lerin kardeşleri, Gökhan GÜN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Güzelyalı Mahallesindeki kabristanlığına defnedilecektir.

 

16.09.2016
Kayadibi Mahallesinden Karahisarlıoğullarından merhum Ahmet ÖZKAYA’nın oğlu Hamit, Ümit ve merhum Osman ÖZKAYA’nın ağabeyleri, İsa ve Zerrin ÖZKAYA’ nın babaları, Özer ÖZKAYA vefat etmiştir.Cenazesi bugün Kayadibi Mahallesi Camii’nde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.

 

15.09.2016

 

Kısacık Mahallesinden Arı Mevkiinden Birincioğullarından  Merhum Mehmet KARADAĞ’ın oğlu, ŞÜKRÜ KARADAĞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Kısacık Mahallesindeki evinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.