VEFATLAR 07-08.09.2016

VEFATLAR 07-08.09.2016

Perşembe Çamarası Mahallesinden ,Merhum Mehmet Baş’ın oğlu, Selami, Tevrat ve Kemalettin Baş’ın ağabeyi, ŞADİ BAŞ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Perşembe Çamarası Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir



 


VEFATLAR 07-08.09.2016

 Ulubey Durak Mahallesinden , Çepezoğullarından , Merhum Mehmet Kahraman’nın eşi, Ünal, Temel ve Cemal Kahraman’nın annesi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kemal Kahraman’nın yengesi,FATMA KAHRAMAN vefat etmiştir.

  Cenazesi bugün saat 10:30’da Ulubey Durak Mahallesinde bulunan evinde kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


 Akçatepe Mahallesinden , Merhum Murat Kuru’nun eşi, Şadan Kuru, Şenel Arslan ,Durdiye Sarıkaya ve Merhum Yaşar Kuru’nun annesi, HASİBE KURU vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Akçatepe Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


  Ulubey Şahinkaya Gerdiç Mahallesinden , Kösemedoğullarından , Ergün ve Coşkun Köse’nin babası, CELAL KÖSE vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ulubey Şahinkaya Gerdiç Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Perşembe Çamarası Mahallesinden ,Merhum Mehmet Baş’ın oğlu, Selami, Tevrat ve Kemalettin Baş’ın ağabeyi, ŞADİ BAŞ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Perşembe Çamarası Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


07.09.2016

Merhum Mehmet Gürdal’ın oğlu, Osman , Ali,Mahmut, Mustafa ve Salim Gürdal’ın kardeşi, Ümit, Ergün ,Tülay ve Hasret Gürdal’ın babası , Ayten Gürdal’ın eşi, FERHAT GÜRDAL Hac vazifesini ifa ederken vefat etmiştir.  Cenazesi bu akşam Mekke-i Mükerremede kılınacak  akşam namazından sonra Mekke’de defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.