Rıhtımda Yüzme Yarışı Yapıldı

Rıhtımda Yüzme Yarışı Yapıldı

Türkiye’nin farklı bölgelerinden yaklaşık 500 sporcunun katıldığı yarışların zaman zaman yağmur altında gerçekleşmesine rağmen, organizasyonun aksamaması ise tüm sporcular tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.

YÜZLERCE YÜZÜCÜ ORDU KIYILARINDA KULAÇ ATTI

http://www.ordu.bel.tr/Haber/YUZLERCE-YUZUCU-ORDU-KIYILARINDA-KULAC-ATTI/38/26946
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi’nce organize edilen Açık Su Yüzme Yarışları bugün yapıldı. Hava muhalefetine rağmen herhangi bir aksama olmadan AItınordu rıhtımında düzenlenen yarışlarda 14 kategoride yüzlerce yüzücü, dereceye girebilmek için Karadeniz’in sularında kulaç attı.23681
 
YAĞMURA RAĞMEN AKSAMA YAŞANMADI
 
Türkiye’nin farklı bölgelerinden yaklaşık 500 sporcunun katıldığı yarışların zaman zaman yağmur altında gerçekleşmesine rağmen, organizasyonun aksamaması ise tüm sporcular tarafından büyük memnuniyetle karşılandı. İçerisinde milli yüzücülerin de yer aldığı, yaklaşık 500 sporcunun 14 farklı kategoride mücadele ettiği Açık Su Yüzme Yarışları, vatandaşlar tarafından da ilgiyle takip edildi. Şampiyonayı izlemek için sabahın erken saatlerinde Altınordu rıhtımına gelen sporseverler, yaklaşık 4 saat süren yarışları keyifle izledi.
 
BAŞKAN ENVER YILMAZ DA TAKİP ETTİ
 
23682Bir bölümünü Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Milletvekili Oktay Çanak, Vali Yardımcısı Mehmet Erhan Türker ve AK Parti Ordu İl Başkanı Uğur Çelenk’in de takip ettiği yarışlarda her yaştan yüzücü, Karadeniz sularında kulaç atarken Ordu’da ilk kez böylesine geniş katılımlı bir organizasyonun yapılması ve bunun da başarıyla sonuçlanması herkes tarafından takdirle karşılandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Yüzme Federasyonu’nun katkılarıyla düzenlenen şampiyonanın bundan sonraki yıllarda da yapılacağı belirtildi.
 
DERECEYE GİRENLERE PARA ÖDÜLÜ, MADALYA VE KUPA VERİLDİ
 
Toplam 10 bin 800 TL’lik ödülün dağıtıldığı şampiyonaya Türkiye Yüzme Federasyonu Açık Su ve Yüzme Bölümüne akredite olan kulüplerin lisanslı sporcuları (Master sporcular hariç) katıldı. Yarışlar sonunda yaş grubunda bayan ve erkeklerde ilk üç dereceye giren sporculara Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından kupa, madalya ve para ödülleri verildi.
 
 
14 kategoride düzenlenen yarışlarda şu isimler dereceye girdi: http://www.ordu.bel.tr/uploads/files/pdf/72876842-be3a-431e-833e-1423c6318e33.pdf
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.