VEFAT  31.08.2016

VEFAT 31.08.2016

Merkez Yukarıtepe Mahallesinden Türkmenoğullarından merhum Mustafa ve Sadiye TÜRKMEN’ nin oğlu, Sevim TÜRKMEN’ nin eşi, eski belediye başkanımız Kazım TÜRKMEN, merhum Hicabi, Sabri ve Hüseyin TÜRKMEN’nin ağabeyleri, Ramadan, Zehra, Zühre, Sahura, Sevda ve


VEFAT  31.08.2016
 
Ulubey Akoluk Mahallesinden merhum Halis ÜNAL’ ın torunu, merhum Galip TÜRE’ nin eşi, Yüksel ÜNAL’ ın kızı, Orhan ve Emrah ÜNAL’ ın kız kardeşi, Emre TÜRE’ nin annesi MİHRİCAN TÜRE vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazdan sonra Akoluk aile kapristanlığında defnedilecektir.
Gülyalı Alibey Mahallesinden Gazi Tahiroğlu Ahmet Hoca ve Osman ÖZATA’ nın kardeşleri, Hayri, İsmail, Hayriye ÖZATA’ nın babaları, HACI ÖZATA vefat etmiştir.

Cenazesi bugün öğlen namazının ardından Gülyalı Alibey Mahallesi Güneytepe Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kapristanlığında defnedilecektir. 

Merkez Yukarıtepe Mahallesinden Türkmenoğullarından merhum Mustafa ve Sadiye TÜRKMEN’ nin oğlu, Sevim TÜRKMEN’ nin eşi, eski belediye başkanımız Kazım TÜRKMEN, merhum Hicabi, Sabri ve Hüseyin TÜRKMEN’nin ağabeyleri, Ramadan, Zehra, Zühre, Sahura, Sevda ve Selin TÜRKMEN’ nin babaları, NİYAZİ TÜRKMEN vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Akçatepe mahallesindeki evinden alınarak ikindi namazından sonra Yukarıtepe Mahallesinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığında defnedilecektir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.