VEFAT 24.08.2016

VEFAT 24.08.2016

Gülyalı Kestane Mahallesinden Yakup kızı,galerici Ahmet Şahinin eşi,Tuğba,Tamer ve Soner Şahinin anneleri HALİME ŞAHİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13 de Kumbaşı Mahallesindeki evinden alınarak Gülyalı Kestane mahallesinde ikindi namazının


 VEFAT 24.08.2016
 
Ulubey Durak  Mahallesinden püsüroğullarından , eski Belediye çalışanlarından Merhum Dursun Türkmenin eşi ,İnci, Çiğdem, İsa ve İhsan Türkmenin anneleri ULVİYE TÜRKMEN vefat etmiştir.

    Cenazesi bugün saat 11 de  Bucak Mahallesi Şahincili caddesindeki   evinden alınarak Durak mahallesi Merkez camiinde  öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.
Gülyalı Kestane  Mahallesinden Yakup kızı,galerici Ahmet Şahinin eşi,Tuğba,Tamer ve Soner Şahinin anneleri HALİME ŞAHİN vefat etmiştir.

    Cenazesi bugün saat 13 de  Kumbaşı Mahallesindeki  evinden alınarak Gülyalı Kestane mahallesinde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.
Perşembe Yarlı Hürriyet Mahallesinden merhum Hüseyin oğlu Mehmet Bulutun babası Ahmet,Muammer,Bahri ve Hüseyin Bulutun dedeleri HACI DAVUT BULUT vefat etmiştir.  

    Cenazesi bugün öğle namazının ardından  Yarlı-Hürriyet camiinde kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.
Uzunisa Mahallesinden merhum şaban ve Fatma Çelebinin kızı, Sadegül, Kemal, Bayram, Ömer ve merhum Cemal Çelebi’nin ablaları, Gülsen Çelebi’nin annesi merhum İbrahim TOKLUCU’nun  eşi Saliye TOKLUCU vefat etmiştir.  
 
    Cenazesi bugün saat 11:00 de Şirinevler Mahallesindeki evinden alınarak uzun isa kızılbük camiinde öğle namazının ardından  kılınacak cenaze namazından sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.