VEFAT 18.08.2016

VEFAT 18.08.2016

Efirli Mahallesinden , Kütükoğullarından, Merhum Mehmet Kütük’ün eşi, Merhum Ali, Salih Ziya, Cemal, İsmail,Ahmet ve Orhan Kütük’ün annesi, SELİME KÜTÜK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Efirli Hekimsokağı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaz

 VEFAT 18.08.2016

Ulubey Başçardak Mahallesi Muhtarı Ali Mert’in eşi, Gülhan, Yılmaz, Hüseyin, Hıdır,Tekin, Sümmani ve Yüksel Mert’in annesi HATİCE MERT vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Ulubey Başçardak Mahallesi’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Efirli Mahallesinden , Kütükoğullarından, Merhum Mehmet Kütük’ün eşi, Merhum Ali, Salih Ziya, Cemal, İsmail,Ahmet ve Orhan Kütük’ün annesi, SELİME KÜTÜK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Efirli Hekimsokağı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Perşembe Esnaflarından , Merhum Kadir Turan’nın oğlu, Merhum Murat Turan , Feridun Turan ve İrfan Çolak ‘ın  kardeşi, Alev Turan ve Ayça Turan Yeşilyurt’un babası, MUSTAFA TURAN vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Perşembe Yeni Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Perşembe Uzundüz Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.