VEFAT 17.08.2016

VEFAT 17.08.2016

Güzelyalı Mahallesinden , Merhum Hamdi ve Cemile Ekiz’in kızı , Kıymet, Mehmet Ali, Yusuf ve Erdal Ekiz’in kardeşi, Nazan ve Nihat Adıyaman’nın annesi, Merhum Kemal Yeniçeri’nin eşi, EMİNE YENİÇERİ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Güzelyalı Mahallesin


 VEFAT 17.08.2016

Öceli Mahallesinden , Hancıoğullarından , Merhum Dursun Sinan’nın eşi, Enver, Kadir, Ender,Sadise, Mekerrem ve Kader Sinan’nın annesi, PAKİZE SİNAN vefat etmiştir.Cenazesi bugün Öceli Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Mübarek Mahallesi Dönfelek Caddesinden , Merhum İsmail Yeşilyurt’un oğlu, Emekli Belediye Personeli Şevket Yeşilyurt’un ağabeyi, Ertürk, Tuncer ve Zeki Yeşilyurt’un babası, Emekli Postacı HACI DURSUN ALİ YEŞİLYURTvefat etmiştir.Cenazesi bugün Mübarek Mahallesi Dönfelek Caddesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


Ulubey Gündüzlü Mahallesinden , Süleymanoğullarından, Merhum Mehmet Öztürk’ün oğlu, Tülin, Fatma, Servet, Rahime  ve Ahmet Öztürk’ün babası, Osman Öztürk’ün kayınpederi, Emine Öztürk’ün eşi, İHSAN ÖZTÜRK vefat etmiştir.Cenazesi bugün Ulubey Gündüzlü Mahalle Kabristanlığında öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


   Piraziz Gökçeali Köyünden ,Ordu Köy Hizmetleri Emekli Personeli Şerif Altınbaş’ın eşi, Gazeteci Hayati Altınbaş, Emekli Banka Müdürü Birsen ve Prof. Dr. Yener Altınbaş’ın annesi, MÜZEYYEN ALTINBAŞ vefat etmiştir.Cenazesi bugün  Piraziz Gökçeali Köyünde ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


Güzelyalı Mahallesinden , Merhum Hamdi ve Cemile Ekiz’in kızı , Kıymet, Mehmet Ali, Yusuf ve Erdal Ekiz’in kardeşi, Nazan ve Nihat Adıyaman’nın annesi, Merhum Kemal Yeniçeri’nin eşi, EMİNE YENİÇERİ vefat etmiştir.

   Cenazesi bugün Güzelyalı Mahallesinde bulunan evinden alınarak Kirazlimanı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.