EŞEĞİ BIRAKIP SEMERİ DÖVMEK..

EŞEĞİ BIRAKIP SEMERİ DÖVMEK..

-Gerçekten Cemaatin hakimi ve savcılarını elbette meslekten çıkaralım hatta yargılayalım ama ya onlara o makamların yolunu halı döşeyerek açan Adalet bakanları müsteşarlar ve diğer yetkililer ne olacak


GÜNE BİR SÖZ VEYA EŞEĞİ BIRAKIP SEMERİ DÖVMEK..Av Tevfik Karabulut.jpg

Av Tevfik KARABULUT

SÖZ 1 :

Yıllardır benim gibilerin söylediği ama çoğunluğun yeni anladığı gerçek şu. Fetullah Gülen ve kilit ekibi Küresel güçlerin ve özellikle ABD nin içimizdeki dindar görünümlü TRUVA ATIDIR.
Dolayısıyla bu kilit yapının devletin kılcal damarlarından tasfiyesi bağımsızlığımız ve geleceğimiz için mutlak şarttır.
 

SÖZ 2 :

Bizim oraların güzel bir sözü vardır. Eşeği bırakıp semeri dövmek diye.. Benzetmede hata affola. Dövülmesi gereken eşeği bırakıp semerle uğraşmak misali görüntüler can sıkıyor. Mesela:
-15 Temmuz hain kalkışmasına karışan hain subayları elbette en ağır ceza ile cezalandıralım. Peki ama yıllardır bu insanların o makamlara gelmesi için her türlü kanunsuzluğu ahlaksızlığı ve hak ihlalini yapan yetkililer (Hilmi Özkök'ten Necdet Özel'e kadar Genelkurmay Başkanları başta olmak üzere diğer yetkililer )unutulacak mı?
-Gerçekten Cemaatin hakimi ve savcılarını elbette meslekten çıkaralım hatta yargılayalım ama ya onlara o makamların yolunu halı döşeyerek açan Adalet bakanları müsteşarlar ve diğer yetkililer ne olacak
-Bu yapının siyasal ayağı unutulacak mı? Herkes ve hepimiz biliyoruz ki bu yapının başta iktidar partisi olmak üzere siyasal partiler içinde yoğun bağlantıları var. Aynı şey Belediyeler için de söz konusu.
-Bu yapının güçlü bir sivil toplum ayağı var. Çeşitli serbest meslek guruplarında üst düzeyde bağlantıları olan, Pensilvanya'yı su yolu yapan kişiler var. 
-Bunlar ne olacak. Zaman gazetesi okudu ,sendikaya üye oldu, bankaya para yatırdı ,çocuğunu bunların okuluna verdi diye sıradan ve aslında hiçbir şeyden haberi olmayan insanları soruşturmaya dahil ederken (elbette edilebilir ve gerçeklerin ortaya çıkması istenebilir o ayrı) siyasi kadrolar ve belediyelerdeki gerçek FETÖ örgütü mensuplarını görmezden gelmek neyin nesidir. 

 

SON SÖZ :Suçlu eşekse (sözüm meclisten dışarı) gelin hep birlikte eşeği dövelim. Semerle uğraşmayalım. Zira hayat pişmanlıklara fazla töleransla bakmaz. .Aksi durum gayeyi sağlamayacağı gibi yeni mağduriyetlere ve yani acılara sebep olur.

UNUTMAYALIM ZAMAN DİKKAT VE FERASET ZAMANIDIR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.