VEFAT  08.08.2016

VEFAT 08.08.2016

Kabadüz Esenyurt Mahallesinden , Çekiçoğullarından Merhum İzzet Çekiç’in oğlu, Gönül,Neşe,Okan ve Orhan Çekiç’in babası, Merhum Namiye Çekiç’in eşi, Emekli Uzman Çauş SAMİ ÇEKİÇ vefat etmiştir. Cenazesi bugün Esenyurt Mahallesinde bulunan evinden alın


VEFAT  08.08.2016

Gürgentepe Hasancık Mahallesinden , Çavuşoğullarından , Hüsnü Çalışkan’nın oğlu,Merhum Mehmet ,Recep Ali ve Fahrettin Çalışkan’nın babası,  HASAN ÇALIŞKAN vefat etmiştir.

   Canazesi bugün Hasancık Mahallesi Tekkiraz Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.


 Kabadüz Esenyurt Mahallesinden , Çekiçoğullarından Merhum İzzet Çekiç’in oğlu, Gönül,Neşe,Okan ve Orhan Çekiç’in babası, Merhum Namiye Çekiç’in eşi, Emekli Uzman Çauş SAMİ ÇEKİÇ vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Esenyurt Mahallesinde bulunan evinden alınarak Esenyurt Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Yeşilada Mahallesi Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


 Merhum Sait ve Merhem Kezibe Bahar’ın oğlu, Hasan , Mehmet, Merhum Salih,Merhum Mustafa ve Merhum Yusuf Bahar’ın kardeşi, Kezbangül, Ecenur, Özgür, Zafer ve Barış Bahar’ın babası, Gülay Bahar’ın eşi, OSMAN BAHAR vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Köprübaşı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Soğukpınar Aile Kabristanlığında defnedilecektir.


  Kabadüz Akgüney Mahallesinden , Fatoğullarından , Merhum Arif Özdemir’in oğlu, Dudu, Necla ve Olgun Özdemir’in babası, Merhum Kezban Özdemir’in eşi, ASLAN ÖZDEMİR vefat etmiştir.

 Cenazesi bugün Kabadüz Akgüney Mahallesinde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.