VEFAT  20.07.2016

VEFAT 20.07.2016

Bayadı Kurul Mahallesinden, Mehmet Çetinkaya’nın gelini, Murat Çetinkaya’nın eşi, Derya, Furkan ve Erkan Çetinkaya’nın annesi, HATİCE ÇETİNKAYA vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından s



VEFAT  20.07.2016

Merhum Dursun Ali ve Merhume Fatma Sönmez’in oğlu, Banu Sema Sönmez’in eşi, Müjde Dilara, Serdar ve Serhat Sönmez’in babası, Sebehattin Sönmez,Habibe Tokcan, Halime Varol, Şefkat Ayyıldız, İnci Atlaş ve Merhume Fatma Ateş’in kardeşi, CEVAT SÖNMEZ vefat etmiştir.Cenazesi bugün Akyazı Mahallesi 772 nolu sokakta bulunan evinden alınarak Yalı Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Burhanettin Mahallesinde defnedilecektir.
 Bayadı Kurul Mahallesinden, Mehmet Çetinkaya’nın gelini, Murat Çetinkaya’nın eşi, Derya, Furkan ve Erkan Çetinkaya’nın annesi, HATİCE ÇETİNKAYA vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün Yeni Mahalle Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayadı Mahallesi Akkıran Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.