VEFAT 19.07.2016

VEFAT 19.07.2016

Bayadı Mahallesi Kurul Mevkii’nden Süleyman Layık’ın eşi, Cemal ve Kübra Layık’ın annesi, Adem, Davut ve Bekir Akdeniz’in kardeşi EMİNE LAYIK vefat etmiştir. Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Baya


VEFAT 19.07.2016

 
 Merhum Sadık Akar’ın eşi, Dursun Akar, Kadir Akar, Ayten Tuncer ,Emine Akçevre , Hatice ve Döndü Elmalı’nın annesi, AYŞE AKAR vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Perşembe Anaç Mahallesi Gölyanı Mevkii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra defnedilecektir.
   Bayadı Mahallesi Kurul Mevkii’nden Süleyman Layık’ın eşi, Cemal ve Kübra Layık’ın annesi, Adem, Davut ve Bekir Akdeniz’in kardeşi EMİNE LAYIK vefat etmiştir.

Cenazesi bugün Orta Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Bayadı Mahallesi Kurul Mevkii’nde defnedilecektir.
   Hürriyet Mahallesinden , Aleygen Mevkii’nden , Sarıkocaoğullarından, Merhum Halil ,brahim Ünlü’nün eşi, İsmail, Nihat, ve Yücel Ünlü’nün annesi, NAİLE ÜNLÜ vefat etmiştir.
 
Cenazesi bugün İmamhatip Camii’nde öğle namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Gökömer Taştekme Mevkii Aile Kabristanlığında defnedilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.